GTX 1080 Rog Strix Sisteme Güç kaynağı ve Kasa Önerisi

  • Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 4B
@Creasy Öncelikle milletle dalga geçmek yerine biraz daha olgun davranışlar sergilemeni tavsiye ederim. Sen işlemcinin darboğaz yapacağını söyleyip yanlış yönlendirme yaptığın için yazdım sadece. Bu darboğaz olayının altından girip üstünden çıkmış biri olarak bana mekaniğini anlatmana gerek yok. İşlemcisi gayet güçlü, sadece çözünürlük kaynaklı bir darboğaz olacaktır.

@Kuty O monitör ile ekran kartın fazla yükte çalışmaz. Sonra FPS niye düşük diye konular açarsın.
 
@Oreki Ekran kartı için 3 Bin TL bütçe ayırmaktayım. Yurt dışından sipariş edeceğim. Aklımda almışken iyisi olsun 1080 geçiyordu. Bu tarz sorunlar olacaksa 1070'e de yönelebilirim. Bana FPS yönünden veya dalgalanma yönünden sorun çıkartsın istemiyorum.
 
Ben GTX 1070 ile bile bu çözünürlük yüzünden FPS dropları yiyorum. Bazı oyunlarda DSR ile 2K'ya aldığımda işlemci %40, 45 üzerine çıkmıyor bile. Kullanabilirsin ancak ileride 2K'ya geçmende fayda var.

Yeni alacaksan bekle yeni seriyi bence.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı