GTX 1080 Sistem FPS'te Dalgalanma Problemi

yusuf belli

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Süpervizör
Herkese selamlar.
  • i7-8700k İşlemci
  • Asus 1080
  • Anakart Asus Maximus X Hero
  • DDR4 3000 MHz RAM
  • 280mm sıvı soğutma
  • 480 GB SSD
  • 750watt 80 plus güç kaynağı
Arkadaşlar FPS değerlerimde bir oynama var ama bu olay aşırı değişkenlik gösteriyor. Akıcı bir oyun oynuyorum ama sürekli 20-25, bazen 50 FPS değerleri arasında gidip gelmeler yaşıyorum ve sorunun ne olduğunu bulamıyorum. Varsa bir fikri önerisi dinleyebilirim, şimdiden herkese teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

ysf.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartları sonuçta gerekli olduğunda güç kullanır, FPS değerlerinizi oyun içi sınırlı mı? 60 FPS- 120FPS örneğin.

Sürücülerinizin güncel olduğunu tahmin ediyorum.

Hangi oyunda problem yaşıyorsunuz?

Güçlü ekran kartları için düşük ayarlarda daha az performans gösterdiğini biliyoruz, peki dikey senkronizasyon açık mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunları diyelim.(PUP-COD4) Fps değerleri sınırsız ve güncel driverler yüklü.Dikey senkronizasyon da kapalı tutuyorum.
Ekran 1080p. Monitör 24 inç 1920-1080 kullanıyorum akıcılık normal,nadiren kasma oluyor ve değerler anlık değişkenliği fazla olduğu için böyle bir konu açtım.Cevap bulamaz isem ekran kartını garantiye vermeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı