GTX 1080 Sistem Toplama

GTX 1080 ile bütün sınırları zorlarsak Disk,Kasa ve Monitör hariç en az 5500TL tutuyor...
Adsız.png

Bana illa Gtx 1080 gibi yüksek bi kart alıp, diğer bileşenleri düşürmek mantıklı gelmiyor.
Gtx 1080li sistem diyorum arkadaşlar. Sürekli 1070li sistem öneriyorsunuz. Monitörle beraber 7000tl bütçem. Önerileri bekliyorum.

Bana göre GTX1080 alıcam diye diğer bileşenleri düşürmek oldukça mantıksız geliyor. Ya monitörü çıkarın, yada bütçeyi arttırın. Tabi yinede siz bilirsiniz.

Teşekkürler öneri ve fikirleriniz için arkadaşlar. 5 yıl kullanabileceğim bir sistem toplama içerisindeyim. 1070 de çok iyi kart fakat 1080le arasında bana göre aşırı fark var. Zaten 1080li stabil çalışmayacak bana ilerde problem yaşatacak bir sistem toplamam ben. Yapılabiliyorsa 1080li olacak tercihim tabi ki. Olmuyorsa 1070 kullabiliriz yapacak birşey yok. Her türlü öneriye açığım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı