GTX 1080 Sistem Toplama

OguzhanUzun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTX 1080'li sadece oyun amaçlı bir sistem toplayacağım. Bütçem sınırlı olduğu için en ucuz bileşenleri kullanmak istiyorum. Ucuzdan kastım darboğaz vb gibi sıkıntıların oluşmayacağı bir sistem. Stabil çalışacak sistem önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak monitör de tavsiye edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi GTX 1080'li sadece oyun amaçlı bir sistem toplayacağım. Bütçem sınırlı olduğu için en ucuz bileşenleri kullanmak istiyorum. Ucuzdan kastım darboğaz vb gibi sıkıntıların oluşmayacağı bir sistem. Stabil çalışacak sistem önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak monitör de tavsiye edebilirsiniz.
Max. bütçe nedir?

Monitörle beraber 7000 Tl.
Monitörden pek anlamam. Gerisi şöyle olabilir:
upload_2017-11-27_1-1-6.png

Sistemi pek beğenmedim SSD yok ve PSU kronik sorunlu.

Screenshot_1.png

Ben de böyle bir sistem topladım. Uygun mudur ? Kalan paraya da 2K bir monitör koyarsak iyi olur mu ? Aslında işlemciyi 1500X yapıp ardından Gtx 1080 takmayı düşündüm ama bütçeyi aştı hep. SSD olarak ise Adata tercih edilebilir belki.

Gtx 1080li sistem diyorum arkadaşlar. Sürekli 1070li sistem öneriyorsunuz. Monitörle beraber 7000tl bütçem. Önerileri bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı