GTX 1080 Sisteme 144 Hz Monitör Önerisi

CaxteR

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım, ekran kartı MSI GTX 1080 Gaming X, şimdi de buna uygun bir monitor almayı düşünüyorum, kafamda bir kaç monitör var aslında ama onun dışında da monitör tavsiyelerinizi alabilirim. Şu anda Rog Swift PG278Q, XB271H, ROG pg248q, XB241H bu 4 monitör arasında kaldım. Yani önceliğim aslında 144 Hz ve 1 ms G-Sync bir monitor almak fakat 2K bir monitör almalı mıyım? 1080p ile çok fark var mıdır? 24" veya 27" arasında hangisini tercih etmeliyim gibi sorularım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni topladığım gtx 1080 li sistemime aşağıda ki monitörü aldım.

Eğer bütçen fazla ise g-sync tavsiye ederim. benim bütçe kısıtlı diye bunu aldım. 4k 144hz çok yaygın değil açıkçası ben bulamadım. Bu yüzden 2k 144hz monitör kesin almalısın. G-sync tartışılır.

AOC AGON AG241QX 23.8" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI+Display) Fiyatı
Hocam zaten 4kda 144hz olması şu anlık imkansıza yakın birşey en iyi ekran kartı bile 50-60 fps zor alıyor.2k 144hz meselesinde takılıyorum işte 2k gereklimi acaba diye çünkü 2k ile full hd arasında cok bir fark olup olmadığını bilmiyorum açıkcası fikirlerinizi söylerseniz faydalanabilirim.

Hocam zaten 4kda 144hz olması şu anlık imkansıza yakın birşey en iyi ekran kartı bile 50-60 fps zor alıyor.2k 144hz meselesinde takılıyorum işte 2k gereklimi acaba diye çünkü 2k ile full hd arasında cok bir fark olup olmadığını bilmiyorum açıkcası fikirlerinizi söylerseniz faydalanabilirim.

Arkadaşım Gtx 1080 ekran kartını %100 kullanmak istiyorsanız 2k monitör şart,1080p monitörlerde ekran kartında dar-boğaz söz konusu oluyor. Yoksa ben de 1080p alacaktım ancak araştırmalarım ve izlemiş olduğum video testlerinden yola çıkarak gtx 1080 hakkının 2k 144hz olduğunu düşünüp aldım. Param olsa g-sync alırdım ancak çok gerekli mi bilemiyorum konu hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim. Ben gerekli görmedim ve g-sync desteği olmayan linkte paylaştığım monitörü aldım.

Arkadaşım Gtx 1080 ekran kartını %100 kullanmak istiyorsanız 2k monitör şart,1080p monitörlerde ekran kartında dar-boğaz söz konusu oluyor. Yoksa ben de 1080p alacaktım ancak araştırmalarım ve izlemiş olduğum video testlerinden yola çıkarak gtx 1080 hakkının 2k 144hz olduğunu düşünüp aldım. Param olsa g-sync alırdım ancak çok gerekli mi bilemiyorum konu hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim. Ben gerekli görmedim ve g-sync desteği olmayan linkte paylaştığım monitörü aldım.
Hocam demek istedigim su , ornegin pg278q bile alsam hem ekrsn cok buyuk olacak , hemde cogu zaman 2k cozunurluk kullanmam buyuk ihtimal, gozum kaldirmaz, yani 1080 p ye aldigim zaman 2k dan dahami az fps vericek oyunlarda . Tam olarak birisi aydinlatsa cok guzel olucak

Hocam demek istedigim su , ornegin pg278q bile alsam hem ekrsn cok buyuk olacak , hemde cogu zaman 2k cozunurluk kullanmam buyuk ihtimal, gozum kaldirmaz, yani 1080 p ye aldigim zaman 2k dan dahami az fps vericek oyunlarda . Tam olarak birisi aydinlatsa cok guzel olucak
1080p ' de FPS değeri olarak fazla alırsın ancak ekran kartın %100 verimli çalışmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı