GTX 1080 Ti alınır mı?

Bir makale de rtx 3050 Ti ekran kartı GTX 1650 denk deniliyor, yani bu tam olarak ne kadar doğru olabilir?

Çünkü NVIDIA amca sonu 50 ile biten kartları son kullanıcı rahatlıkla alsın diye F/P yapmayı seviyor.
Malzemeden kısıp F/P hale getirmek ise daha ucuz daha az performanslı(önceki serideki kartlara göre) ama yeni teknoloji demek.

"G"tx 3050 Ti masaüstü kartı bile değil ne anlatıyorsun sen?

Masaüstü mü dedim? Sadece ne denildiğini anlattım.

Attığım videoyu izledin umarım.

Tamam sen kopyala yapştır video yapmaya devam et aynen GTX 1080 Ti RTX 4090 ediyor.

Çünkü NVIDIA amca sonu 50 ile biten kartları son kullanıcı rahatlıkla alsın diye F/P yapmayı seviyor.
Malzemeden kısıp F/P hale getirmek ise daha ucuz daha az performanslı(önceki serideki kartlara göre) ama yeni teknoloji demek.

🙂

Kopyala yapıştır video diyor çıldıracağım. Evimde en az 5 tane 1080 Ti 20 25 tane 3060 var. Canlı test atabilirim dostum.

Tamam dedim ama anlamıyorsun galiba dostum he "tamam" anlayabilecek kapasiten var değil mi bence yok.👍

Kendinizi rezil ediyorsunuz bırakın hocam.

Sıralama diye bir şey boşuna yok değil mi? Hayır boşuna GTX 1080 Ti GTX 1650 diye sıralandırmıyorlar buradakiler bunu anlasalar yeter.

Son düzenleme:
Tamam dedim ama anlamıyorsun galiba dostum he "tamam" anlayabilecek kapasiten var değil mi?👍?

Sıralama diye bir şey boşuna yok değil mi? Hayır boşuna GTX 1080 Ti GTX 1650 diye sıralandırmıyorlar buradakiler bunu anlasa yeter.

Kim sıralandırıyormuş? GTX 1650 çöpü yeni çıkan oyunları mediumda 30 FPS bile oynatamıyor. GTX 1080 Ti'n Ultra'da gideri var hâlâ. Birkaç kaynağa bak gel buraya mesaj yazmadan önce.

Bak gör 1650 çöpü nerede 1080 Ti nerede?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı