GTX 1080 Ti için monitör önerisi

• Konuyu başlatan Value
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 6.090

Value

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım yaklaşık bir ay oluyor, sistemin temel bileşenleri aşağıdaki gibidir. Şu an bu sistemi ASUS VN247H monitör ile kullanmaktayım monitörün genel özellikleri 60HZ, 1080P, 1MS. kartın darboğaz yaşadığını hissediyorum fazlası ile. Yeni bir monitöre şu an bütçe ayırabildim ve kafamdaki monitör bu;

Fakat 1080P olması kafamı kurcalıyor sizce saçma mı olur bu monitör? Şu anki monitörden farkı olmaz mı? 2K monitör mü tercih etmeliyim? Bütçem yaklaşık olarak 3.500 TL civarlarında. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• 7820X işlemci
  • ASUS STRIX 1080TI ekran kartı
  • ASUS STRIX X299 anakart
  • 850W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1080 Ti için 2K alt sınırdır. Alınması gereken 4K'dır.
Bütçeniz yeterliyse 4K monitör alın.

Oynadığın oyun tarzına göre seçmelisin benim fikrim. Ekran kartını tam performans kullanmak istiyorsan 2K veya 4K monitör önerim.

Ama bu gibi şeyleri önemsemiyorsan 144hz de alabilirsin 144den fazlası bana israf gibi geliyor. Bende 1080ti kullanıyorum 144hz için ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Öneri olarak da kendi kullandığım monitörü önerebilirim;

SAMSUNG 23,5" LC24FG70FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved MONİTÖR

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı