- Makaleler
- 2
İnput Lag denen olay var hocam yanlış biliyorsunuz. Kağıt üzerinde aynı gözükebilir fakat akıcılık olarak pg279q ufak derecede değil ahım şahım fark var arasında ve çerçeveleri daha ince.PG279Q gereksiz pahalı bu fiyatlarla alınmaz. Aralarında nerdeyse fark olmayan XG2703-GS indirimlerde 2.700 civarına kadar düşüyor.
Input lag bakımından aradaki farkı gösteren bir kaynak belirtirsen sevinirim. Yanlış biliyorsam da konu sahibi objektif bir şey görüp seçimini ona göre yapabilir. Şahsen ben bu iki monitör arasındaki farkı zamanında baya araştırdım. Bir çok yerde de AU Aptronics'in aynı baz panelinin kullanıldığı; arada çerçeve, yazılım vs minimal şeyler dışında fark olmadığını okumuştum.Input Lag denen olay var hocam yanlış biliyorsunuz. Kağıt üzerinde aynı gözükebilir fakat akıcılık olarak PG279Q ufak derecede değil, ahım şahım fark var arasında ve çerçeveleri daha ince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.