Okul internetindeki kısıtlama nasıl kaldırılır?

Bedşrhan

Femtopat
Daha fazla  
Okulun internetinde kısıtlama olduğu için YouTube'dan birçok içeriği izleyemiyorum. Okulun kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Okuldaki internet kısıtlaması genelde internet hizmet sağlayıcıları tarafından yapılıyor ve yönetmelik gereği Milli Eğitim Bakanlığı taradından belirlenen bir talimat. Zaten evde izlemiyor musunuz istediğiniz videoları? Okulda daha başka şeylere mi odaklansanız?

Okulun internetinde kısıtlama olduğu için YouTube'dan birçok içeriği izleyemiyorum. Okulun kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Hocam eğer telefonunuz Android ise vpinfy adlı VPN'i indireceksiniz. Sonra mobil veri ile VPN'e bağlanacaksınız. Bağladıktan sonra mobil veri kapatıp okul internetine geçeceksiniz. Okulda 3-4 kişi yaptım herkeste çalıştı ancak IPhone'da çalışmıyor.

Okuldaki internet kısıtlaması genelde internet hizmet sağlayıcıları tarafından yapılıyor ve yönetmelik gereği Milli Eğitim Bakanlığı taradından belirlenen bir talimat. Zaten evde izlemiyor musunuz istediğiniz videoları? Okulda daha başka şeylere mi odaklansanız?
Mimarlık öğrencisiyim. Haftanın 2 gecesini uykusuz geçiriyorum. Hal böyleyken en azından ders aralarında keyifli vakit geçirmeye hakkımın olduğunu düşünüyorum. Esenlikler.

Mimarlık öğrencisiyim. Haftanın 2 gecesini uykusuz geçiriyorum. Hal böyleyken en azından ders aralarında keyifli vakit geçirmeye hakkımın olduğunu düşünüyorum. Esenlikler.
Okul dediğinizde lise falan anladım hocam. Üniversite ise olay tabii ki farklı. Burada akıllı tahtada nasıl cs oynarız diye soranlar bile oldu zamanında :D Ama okul veya belediye gibi public wi-fi'lerde bildiğim kadarıyla kısıtlamalar kolay kolay aşılamıyor güvenlik nedeniyle. Ama Youtube videolarını da kısmen kısıtlamak çok saçma. İçerikleri acaba neye göre kısıtlıyorlar. Sonuçta Youtube yasadışı bir site değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı