GTX 1080 Ti için monitör tavsiyesi

İşte 2K ekran ne bulabilirim bakmam lazım.

Bende Ryzen 7 3700X var.

Eğer IPS olsun diyorsanız.

Hocam 1080p üstünde işlemcinin performansına olan ihtiyaç azalıyor yani aşağı yukarı aynı değerleri alacaktır. Tabi diyorum ya tercih meselesi. Yeni nesil oyunlar çıkmaya başladıkça 2K performansı da düşecektir. Control gibi bir oyunda %0.1 FPS değeri 25 çıkmış mesela.

Ortalamaya bakınız, %0.1 Low da verdiği değerlere bakınız.

Ortalamaya bakıyorum ve 60 FPS üstü almış zaten?

Sizin attığınız videoda i9 10900k ile yapılmış benim attığımda 3600 ile. Bir zahmet 5 fps fazla versin 😁 Benim attığım videoyu yolladığınız sanmıştım ilk başta.

Tekrar edeyim, tercih meselesi olarak görüyorum. Ben yakın zamanda kartımı yenilemeyi düşünmüyorsam tercih etmezdim. Çünkü dlss gibi teknolojilerle yeni kartlar rahatlıkla 4k'yı bile uzun süre kullandırtacaktır. Yeni nesil oyunlarda buna göre çıkacaktır. Bu durum başka bir kullanıcı tarafından bu konuda da belirtilmiş zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada 60 FPS üstü alıyor nedense?

Ayrıca hikaye odaklı oyunlarda 60 FPS fazlasıyla. Rekabete dayalı oyun oynayacaksa başka tabii ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

hocam bakın benim sisteme göre yapmış. Ryzen 7 3700x 1080ti 2K ..En düşük oyun odyysey 57 fps ortalama.geri kalanı hep 60 üstü. Ayrıca hikaye modu hariç MP oyunlarda 100 üstü görüyor.

hocam bakın benim sisteme göre yapmış. Ryzen 7 3700x 1080ti 2K ..En düşük oyun odyysey 57 fps ortalama.geri kalanı hep 60 üstü. Ayrıca hikaye modu hariç MP oyunlarda 100 üstü görüyor.

Hocam %1 low fps değerlerini de dikkate almanız gerekiyor ve 51 fps e kadar düşmüş Odyssey'de. En Düşük %1 ve %0.1 FPS nedir? - Technopat

Benim görüşüm yeni nesil oyunlarla bu performans düşecektir. 3 yıl öncesi için 2k'da çok güzel bir karttı. İleride üzülmemeniz için söylüyorum. Sadece benim görüşüme de bağlı kalmayın tabiki kendi başınıza biraz daha araştırma yapıp, sonra tercihinizi yaparsınız.

hocam bu HP modeli benim attığım casperdan iyi değil mi?
Hocam %1 low fps değerlerini de dikkate almanız gerekiyor ve 51 fps e kadar düşmüş Odyssey'de. En Düşük %1 ve %0.1 FPS nedir? - Technopat

Benim görüşüm yeni nesil oyunlarla bu performans düşecektir. 3 yıl öncesi için 2k'da çok güzel bir karttı. İleride üzülmemeniz için söylüyorum. Sadece benim görüşüme de bağlı kalmayın tabiki kendi başınıza biraz daha araştırma yapıp, sonra tercihinizi yaparsınız.
Bu kartı 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum. Oyun delisi çılgını değilim.Ama tabi bazı şeylerin hakkını vermeli. 2Sene sonra belki 2080ti veya o zaman şartlar ne getirirse güncelleme yapabilirim bilgisayarıma :) yeter ki iş güç para olsun gerisi sorun değil

Hocam bu HP modeli benim attığım Casper'dan iyi değil mi?

Bu kartı 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum. Oyun delisi çılgını değilim. Ama tabii bazı şeylerin hakkını vermeli. 2sene sonra belki 2080 Ti veya o zaman şartlar ne getirirse güncelleme yapabilirim bilgisayarıma :) yeter ki iş güç para olsun gerisi sorun değil.

Evey hocam HP daha iyidir ama isterseniz biraz araştırın almadan size kalmış.

Evey hocam HP daha iyidir ama isterseniz biraz araştırın almadan size kalmış.
teşekkür ederim.karar vermesi araştırması cok zor olacak benim için hayırlısı
Sanırım 27inç alacaksam 1080p olamaması gerekirmiş. 1440p öneriliyor. Tabiri caizse çakma 2K ekran diyorlar ona..1080plik ekranda 720p film izlemek gibi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı