GTX 1080 Ti marka seçimi

Ürünlerin Özellik Bakımından Hepsi Birbirine Eş değer nitelikte zaten biraz tasarım farkı var o kadar hepsinin özellik bakımı aynı olduğu için öncelikle için rahat olsun. ama ben sana MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR5X 352Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı öneririm tasarım bakımından diğerlerinden biraz daha hoş bir görüntüsü ve şık tasarımı var. Lakin Bu Ekran Kartı için Yüksek bir Anakart Düşünmelisin Umarım Onuda Düşünmüşsündür Düşünmediysen Sana Bu Anakartı Önerebilirim.
MSI Z370 GAMING PLUS Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 4000MHz(O.C) USB 3.1 Anakart
ya aslında bu kartı alacak param filan yoktu sistemim 1800 tl civarı fiyatı var ekran kartını bile 2. el aldım yüksel sistem toplardım ama sırf bu parça pahalı olduğu için düşük sistem topladım şimdi elimdeki sistemi satıp üst düzey şık bir sistem toplayacağım böyle bir karta 350tllik işlemci olmaz 400wat power var birde sertifikasız kesinlikle sistem can çekişir kafamda çok güzel şeyler var sistemi toplayınca fotoğrafını paylaşacağım şu an sadece kartın gelmesini heyacanla bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı