GTX 1080 Ti Ne Zaman Çıkar ?

Smt.Gungor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar ve iyi forumlar. Bundan 5 ay önce 6500 TL sistem toplamaya karar vermiştim fakat PASCAL mimarisi çıkacağı için erteledim ve bugünde GTX 1070 ve 1080 tanıtıldı sizce GTX 1080 Ti çıkar mı çıkacaksa ne zaman çıkar ? Fiyat ortalaması ne kadar olur ? GTX 980 Ti gibi 3000 TL gibi bir mevla mı olur yoksa daha pahalı mı sizin görüşünüz ne yönde öğrenmek istiyorum. Rica etsem gönderimin altına görüşünüzü yorum yazar mısınız ? :) :) :)

Gtx 1080 ti aylar sonra çıkar diye tahmin ediyorum.Gtx 1080 600 dolar yani 1700 tl civarında.Türkiye'de bu fiyat 2200 gibi bir fiyata çıkar yani evet gtx 1080 ti Türkiye'de 3000 veya daha fazla olabilir.

Kardeş ne zaman açsam forumu muklaka sen konu açıyorsun. Aktif olduğun çok belli. Ama hep merak ediyorum cidden alacakmısın bu sistemleri. Farklı sistemler topluyorsunda ondan soruyorum yanlış anlama.

bence gerek yok 1080ti a 1080 yeterli bence hem beklemezsin hem de daha az para ödersin

ama yinde senin görüşün gtx 1080 ti tahminen 3k-3.5k arası değişir ve 50-60 serilerinden sonra çıkar yanı 2017 mart falan bu arada bu kart kanatlanıp uçacak gibi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı