GTX 980 Ti Ne Zaman çıkar?

@HUNTER sana bir şey sormak istiyorum sen neden ekran kartını değiştirmek istiyorsun'ki ? Ekran kartını inceleme videosunda gördüm ve izledim baya ulen dedim bu nasıl bir ekran kartı dedim ve şahsen ben almak isterim o ekran kartını bir şey sorcam senin ekran kartın R9 295X2 hangi marka ? ona göre araştırayım belki alabilirim GTX 980'i bile geçmiş çünkü :D bir şey daha dicem tavsiye edermisin ? birde o ekran kartında video kasmadan çekilirmi ? son soru ekran kartını sen kaç paraya almıştın o zamanlar :D bu sorulara cevap verirsen iyi olur birde GTX 980'den vazgeç ! sendeki kart daha üstün.

@Silinen üye ,
1- Ekran kartımı değiştirmek istememin sebebi g-sync'li bir monitör alacak olmam. Monitöre 2.000 küsur Tl verip de bu özelliği kullanamamak istemiyorum.
2- Performans olarak hiçbir sıkıntı yok. Bırak gtx 980'i, 980 SLI ile aynı performansı veriyor R9 295X2.(Arada sadece 10% fark var ki bu göz ardı edilebilir) İstersen resimler paylaşabilirim incelemelerden.
3- Bendeki R9 295X2'nin markası MSI.
4- Türkiye'de en uygun fiyatlı R9 295x2 Sapphire markasının. Bu yüzden iki arkadaşım da sapphire r9 295x2 aldı. Ama ikisi de bir ay içinde Sıkıntılar yaşamaya başladılar. Geri iade edip paralarını geri aldılar. Ben ise pahalı olsun iyisi olsun diye MSI aldım. Hiç bir sıkıntı yok.
5-Tavsiye ederim tabiki.Bbenim tek derdim g-sync desteği olmaması.
6- Video çekme konusunda bu kart gerçekten kart çok başarılı ben AMD Gaming Evolved ve OBS kullanarak denemeler yaptım. Performansa etkisi maksimum 10 fps olduğunu gözlemledim. Zaten 190 fps'de Ultra ayarda ve 1080p'de BF4 oynarken 10 Fps'nin hesabını bile yapmıyorsun :D ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.
7- Eğer bu kartta gözün kaldıysa ve 4000-5000 tl bütçen yoksa ben sana 3.500-3700 Tl gibi bir fiyata satabilirim. Zaten sadece haftasonu pc başına geçebiliyorum üniversite sınavına hazırlandığım için. Kartı alalı 3 ay oldu. Ama dediğim gibi sadece hafta sonları geçebiliyorum. Yani aslında kart 1 aylık bile sayılmaz. Eğer ilgilenirsen pm atabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı