GTX 1080 Ti Sistem CSGO Düşük FPS

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki ayarları bir deneyin derim.

Birincisi zaten CS GO oynuyorken PC 5.5GB Ram kullanıyor yani PC rahat olması gerek, en azından 12GB RAM. Tabi RAM olayının bunla alakası çok çok az. Ayrıca o işlemci ve o ekran kartı ne hocam ? :D i3 8xxx işlemcisinin tekli çekirdek performansını araştırdınız mı ? tekli çekirdek performansı CS GO'da alabileceğiniz max fps'yi gösterir, isterseniz 3 tane GTX 1080Ti takın fps gene aynı civarlarda olur. Sorunu çözmeye yönelik bir mesaj değil bu, sadece bilgilendirmek istedim. 4 milyarlık Tofaşa 7 milyarlık ses sistemi takmışsınız resmen :D

@CaglarReyiz sana katılıyorum. Sorun işlemcinizin tekli çekirdek performansından kaynaklı. diğer arkadaşların dedikleri ayarları yapsanız dahi gönlünüzden geçen değerleri alamayacaksınız. Bu sorundan dolayı i5 7500 'ü satıp 7700k alan var forumda.

i3 işlemciye GTX 1080 Ti hatta yanında 8GB 2400MHz RAM kullanmak tek kelime ile SAÇMALIK. Sadece 4K’da oynarsınız o sistemle. 4K dışında 2K’da bile darboğaz olur. Acilen RAM’i 16GB’a yükseltin. 1080 Ti için her şeyden kısmışsınız. Ayrıca işin komik tarafı i3 8350K ile Z370 Gaming M5 kullanmanız. Anakart işlemciden daha pahalı. Yerinizde olsam tüm sistemi satardım.

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Monitörün 60 Hz ise ve diğer oyunlarda problem yoksa kafaya takma derim dostum çünkü 60 Hz monitör en fazla 60 FPS gösterebilir.
Monitör kullanmıyorum Sony 55 inç 4k tv kullanıyorum. Monitörde denedim yine aynı durum. Evet dediğin doğru ekran 60 hz teşekkürler.

CsGO'da fps_max 0 yazıp dener misiniz konsola?
Yazılabilecek herşeyi denedim ve bu kodu ile max 200 çıkıyor. Teşekkürler.

Darboğaz var benim fikrimce.
Olabilir evet. Sistemi direk bu şekilde toplamadım daha upgrade edeceğim. Bu işlemci ile birlikte eski kartım olan gtx 970 kullanıyordum sonra değiştirdim. Teşekkürler.

XBOX DVR kapatın (Yotube xbox dvr kapatma videolarına bakın sorununuz çözülecektir)

Ekran kartınızı güncel tutun
kartınıza uygun nvidia denetim masası ayarları yapın
Ekran kartım güncel. Xbox dvr kapalı zaten win kurduktan sonra ilk yaptığım ayar. Teşekkürler.

NVIDIA denetim ayarlarından VSYNC yi açıksa kapatın.
Kapalı konumda.

1080P'de o işlemci 1070'i zor besler hatta belki besleyemez.
Doğrudur haklısınız. Upgrade olacak zaten. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki ayarları bir deneyin derim.

Teşekkürler bilgi için. Bu ayarları yapsam bile hiçbir şey değişmeyecek.

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
1080p low -ultra - 1440p low - ultra - 2160p low - ultra hepsinde fps aynı.

Birincisi zaten CS GO oynuyorken PC 5.5GB Ram kullanıyor yani PC rahat olması gerek, en azından 12GB RAM. Tabi RAM olayının bunla alakası çok çok az. Ayrıca o işlemci ve o ekran kartı ne hocam ? :D i3 8xxx işlemcisinin tekli çekirdek performansını araştırdınız mı ? tekli çekirdek performansı CS GO'da alabileceğiniz max fps'yi gösterir, isterseniz 3 tane GTX 1080Ti takın fps gene aynı civarlarda olur. Sorunu çözmeye yönelik bir mesaj değil bu, sadece bilgilendirmek istedim. 4 milyarlık Tofaşa 7 milyarlık ses sistemi takmışsınız resmen :D
Diğer arkadaşa belirttiğim gibi gtx 970 kullanıyordum 1080 ti taktım. Upgrade olacak zaten bu hali ile kalmayacak malum dolar yüksek bir anda bütün bileşenleri alamıyoruz. i7 8700k gelecek ve ram 32 olacak. Şuanlık böyle kullanmak zorundayım malesef. Bu özelliklerde bu olayı nasıl çözerim diye araştırıyorum. Bende çok pc bileşen kullandım değiştirdim o işlemci o ekran kartı cümlen için söylüyorum seviyorum bu işleri bilgim var onda aklın kalmasın. Teşekkürler :)

i3 işlemciye GTX 1080 Ti hatta yanında 8GB 2400MHz RAM kullanmak tek kelime ile SAÇMALIK. Sadece 4K’da oynarsınız o sistemle. 4K dışında 2K’da bile darboğaz olur. Acilen RAM’i 16GB’a yükseltin. 1080 Ti için her şeyden kısmışsınız. Ayrıca işin komik tarafı i3 8350K ile Z370 Gaming M5 kullanmanız. Anakart işlemciden daha pahalı. Yerinizde olsam tüm sistemi satardım.

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Deminde söylediğim gibi upgrade aşamasında bilgisayarım. Saçmalık demeden önce neden bu bileşenleri topladınız diye sorup öğrendikten sonra öyle cevap verseniz daha makbul olurdu. Herkesin görüşüne saygım var. Anakarta gelince güzel bir indirim yakaladım o yüzden aldım anakartı zaten aklımda o vardı 700 tl civarına geldi kaçırmak istemedim. Dolar yüksek olduğu için yavaş yavaş diziyorum pc yi o yüzden bu tür sorunlarım oldu ve araştırıp sormak istedim. Teşekkürler düşüncen için.

Bu arada yanıtlara cevap veremedim konuyu yanlış yere açtığım için ceza yedim. Kusura bakmayın. Yanıtlar için teşekkürler.

Merhaba, benim tek sorunum var o da CSGO'da FPS az vermesi ve ara ara FPS düşmeleri. BF1 oyununda 4K ultra ayarlarda haritaya göre değişkenli 65 - 90 FPS arası alıyorum ve diğer oyunlarda çok memnunum. Ancak CSGO oyununda FPS sorunuyla uğraşıyorum. 1080p 4K vs hangi çözünürlüğe alırsam alayım low - ultra fark etmeksizin FPS hep aynı 120 - 200 arası değişiyor. Bazen 80'e düştüğünü gördüm. Bundan önceki sistemimde GTX 970 sonrakinde ise 1080 vardı FPS 200'ün altına düşmüyordu problemsiz oynamaktaydım. Bu sorun ile karşılaşan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Tüm sürücüler yüklü ve güncel.
Nette araştırıp yapılması gereken her şeyi denedim olmadı.
CSGO komutlarını denedim olmadı.
İnternette yazılan her çözümü denedim olmadı.

Sistem :
i3 8350K
GTX 1080 Ti
256 GB M2
Z370 Gaming m5
8 GB 2400 MHz
700 Watt PSI
Win 10
Hocam senin olayın darboğaza benziyor. CS:GO gibi bir oyun bildiğim kadarıyla ekran kartından ziyade işlemciden performans yiyor. O yüzden bu fps oranları bana normal geldi. Tabi bu işlerden anlamayan birisi olup deneyimlerimi paylaşmak istedim.

Hocam senin olayın darboğaza benziyor. CS:GO gibi bir oyun bildiğim kadarıyla ekran kartından ziyade işlemciden performans yiyor. O yüzden bu fps oranları bana normal geldi. Tabi bu işlerden anlamayan birisi olup deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Bende öyle düşünüyorum tek sorun o gibi görünüyor. Teşekkürler.

İşlemci 8400 olsa daha iyi olurmuş ama 8350K'da çok kötü bir işlemci değil. Madem kademeli sistemi güncelleyeceksin o halde önceliğin 8 GB RAM ve o ekran kartının hakkını verecek monitör olmalıdır. İşlemci yükseltmek en son çare olarak düşünülmelidir.
Evet öyle yapacağım ilk ram yükseltip sonra işlemci ile bitireceğim. Teşekkürler.

Dostum sanırım hayatında hiç CS:GO oynamadın monitörünün yenileme hızı düşükte olsa böyle oyunlarda yüksek FPS almalısın çünkü oyun anlık yenilenmeler istiyor.
LOL oynadım, şu an da Overwatch oynuyorum iki oyunda da FPS'yi 60'a sabitledim hiç sorun olmadı ama dediğiniz gibi CS:GO oynamadım bilemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı