GTX 1080 Ti Sistem Oyunda Mavi Ekran Hatası

ShLixNa

Decapat
Sistemim toplama daha 1 yılı dolmamış bir sistemdir aldığım günden beri bazı oyunlarda mavi ekran hatası vermekte.

Hata şu şekilde: "Kişisel Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor bu işlemden sonra yeniden başlatılacak"

Bu hatayı nedense her oyunda almıyorum bazı oyunlarda alıyorum örneğin GTA V, Dying Light vs vs.
Bu hatayı almadan önce bilgisayar çok fazla ısınıyor ve fanlar harıl harıl çalışmaya başlıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Oyunlardan zevk almamaya başladım artık maalesef.
Sistemim:
  • Windows 10 Home
  • Nvidia Asus Strix GTX 1080 Ti OC
  • Asus Z370-H

MiniDump : MinDump Dosya

BIOS' unuzu güncellemeyi deneyin. Eğer olmazsa ekstra soğutucu gerekebilir.
Açıkçası bende öyle düşünüyorum sanırım soğutma yetersiz kalıyor. Ama bunun soğutmadan kaynaklandığı kesinleşirse daha iyi olabilir. Çünkü eğer soğutmadan kaynaklı değilse boşuna almış olurum.
CPU kaç derece oluyor onu da söyleyin. Bir de şuna dikkat edin: Yarım saat sonra mavi ekran geliyorsa 29. Dakikada ölçüm yapacaksınız.
Şuan da çok şaşkınım. Bilgisayar mavi ekran verdi kapandı ve açtığım da Dying Light oyununu kendi kendine bilgisayardan silmiş. Anlam veremiyorum gerçekten ilk defa böyle bir şey başıma geldi.

Bilgisayar mavi ekran hatası sırasında oyunu kaydetmemiş olabilir. Yani geri yükleme yapmış gibi bir şey. En iyisi AIDA64' ü indir ısı değerlerine bak eğer 80 derece civarındaysa ekstra soğutucu alman gerekecektir. BIOS güncellemesi az ihtimalle çözüm olabilir.

Bu ekran görüntüsünü aldıktan 3 dakika sonra mavi ekran verdi kapandı bu dereceler oyunun 15.dakikası falan.
dying light ekran görüntüsü-min.PNG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı