GTX 1080 Ti sistemde Kernel Power 41 Hatası

bariscan111

Centipat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Arkadaşlar merhaba,

Sistemimde sorun yaşıyorum, PC donuyor. Bazen webde gezinirken, bazen oyun oynarken ve cevap vermiyor. Power tuşuna basarak kapatıyorum. Daha sonra açmak istediğimde PC açılıyor fakat görüntü yok sadece fanlar çalışıyor, klavye ve fare falan yok. Daha sonra PSU güç kablosunu çıkarıyorum, 30 saniye açılış tuşuna basıyorum. Tekrar kabloyu takıyorum ,PC açılıyor fakat 3-5 saat sorunsuz çalıştıktan sonra gene donuyor. Sıfır güç kaynağı aldım, sorun değişmedi. Olay görüntüleyicide Kernel Power 41 hatası var.

• Anakart: MSI X99'a Raider.
  • İşlemci: Intel i7 6800K.
  • RAM: Team (4x8) 32 GB DDR4 3000MHz.
  • PSU: Hi Power 750W 80+ Gold.
  • Ekran kartı: MSI GTX 1080 Ti.
  • SSD: Samsung 750 Evo.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Kernel Power 41" hatası güç kesintisinden kaynaklanır. Bilgisayarı powerden kapattığın içindir tahminimce. Pc nin açılıp görüntü gelmemesinin sebebi anakart olabilir.

Hocam dün ramleri söktüm güç kablolarını ekrankartını felan söktüm sonra uğraştım baya pc açıldı şuan ama oyun felan açınca donuyor tekrar ekran kartından mı var acaba sorun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı