GTX 1080 Ti sistemde Windows 11'e geçilir mi?

Sistemin benimkisinden daha iyi ve ben Windows 11 kullanıyorum sıkıntısını görmedim. Geçin. Öneririm.

İşemcin baba ekran kartı eski kalmış değiştirmneyi düşünüyor musun bir de geçilir tabii ama 24H2'ye geçme

Evet değiştirmeyi düşünüyorum kesinlikle satıp alacağım ne alayım sizce ekran kartı

Sorulacak soru bile değil, hemen geç :D

En son indiriğimde Windows 11 bilgisayar açıldıgın uygulamarlın açılmasın 3 4 saniye bekliyordum o sorun inşallah kalkmıştır.

Evet değiştirmeyi düşünüyorum kesinlikle satıp alacağım ne alayım sizce ekran kartı

En son indiriğimde Windows 11 bilgisayar açıldıgın uygulamarlın açılmasın 3 4 saniye bekliyordum o sorun inşallah kalkmıştır.
şu an öylr bir sorun yok 24h2 kullanıyorum biomdan parçalarıma bakabilirsin ve gayet akıcı ve güzel bir işletim sistemi 11 10dan daha iyi olduğunu düşünmeye başladım

Sahsen 11'in 10'un makyajlanmis hali olduğunu düşünüyorum. Geçmek içinde bir sebep yok kalmak icinde performans olarak ayni sonucu sunuyorlar ama 11 goze daha hos gözüküyor.

Sistemim bu şekilde:
Anakart: Prime B550M-A
İşlemci: Ryzen 7 5700x3D.
RAM: Apacer 64 GB 3600MHz.
Power: 850W Corsair 80+ Platinum.
Ekran kartı: GTX 1080 Ti.
SSD: 2TB KC3000 + 2TB snv2s kinston 2 side.
Bu şekilde Windows 11 geçmeli miyim sizce değer mi geçmeye?
64 GB ram var, geçilir. Ram 16 olsaydı ram kullanımı w11'in ram kullanımı daha yüksek olduğundan tavsiye etmezdim.
Hala optimizasyon sorunları var 11'in ama 10'un da destek kesilecek.

Bence Windows 10 yükle. Ne kadar 11'i geliştirdiler olsalar bile hantal. İlla geçiceksen LTSC 2024 ile geç. Yeni aldığım içinde RTX 4050 olan laptop Windows 11 yükleyince kasıyor.

64 GB RAM var, geçilir. RAM 16 olsaydı RAM kullanımı W11'in RAM kullanımı daha yüksek olduğundan tavsiye etmezdim.
Hala optimizasyon sorunları var 11'in ama 10'un da destek kesilecek.

Eğer ki iyi kullanırsan desteği kesilse bile sorun olmaz. Veya Windows 10 LTSC en güncel sürümünü kurarsan 2027 yılına kadar desteği var diye biliyorum.

Bence Windows 10 yükle. Ne kadar 11'i geliştirdiler olsalar bile hantal. İlla geçiceksen LTSC 2024 ile geç. Yeni aldığım içinde RTX 4050 olan laptop Windows 11 yükleyince kasıyor.

Eğer ki iyi kullanırsan desteği kesilse bile sorun olmaz. Veya Windows 10 LTSC en güncel sürümünü kurarsan 2027 yılına kadar desteği var diye biliyorum.

Neden Windows 10 LTSC yüklemekle uğraşın o sizin ayarlarınızla alakalıdir büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı