GTX 1080 Ti ve i7 7700K Sistem Alınır mı?

The Poine

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı? Kaç lira eder?
  • Ekran Kartı: ASUS GTX1080Ti Founders Edition
  • İşlemci: Intel 7700K
  • RAM: Corsair 16x2 [32 GB] RAM 2400Mhz
  • Anakart: Z270 Gaming Pro Carbon
  • Sıvı Soğutma: Akasa Venom A20
  • Monitör: PREDATOR XB281HK 4K 60Hz Monitör
  • Kulaklık: G933 Spectrum Kablosuz Wirelles Kulaklık
  • Klavye: Razer Blackwidow Chroma V2 Green Switch

Sizce ne kadar verilir bu sisteme? Bir fiyat belirdi mi aklınızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB RAM tercihi yapmışsınız. Aslında fazla bile ama bütçe dahilinde yaptığınızı düşünüyorum. 16 GB yüksek MHz RAM'lere yönelmenizi tavsiye ederim. Düşük CL değerli mümkünse, Founders Edition ekran kartları, kasa, hava akışı iyiyken bile çok ısınıyor. Sıvı soğutma yapmayacaksınız almayın. Tavsiyem birde g933 kulaklığından çoğu kişi memnun değil. Bir çok konusu mevcut. Önerileri oradan alabilirsiniz kulaklık için, klavye olarak yıllardır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. İkinci el fiyatı 7-8 bine denk gelmekte aşağı yukarı.

Anlıyorum. Çok soru yöneltiyorum belki ama bir sorum daha olacak. Monitör nasıl, güzel mi?

Bu sistem için 1080p/2K 144 hz monitör almalısınız. Ram'lerin MHz değeri düşük kalmış 16 ya çekip 3000 mhz olanlardan almalısınız. Fiyatı da uygunsa alınır eğer pahalı geliyorsa 2xxx serisi de takılabilir tabii bütçeniz varsa.

Monitör 1080P veya 1440P 144HZ alın. GTX serisi için 1080P bile yeterli olur. RAM`leri 3000MHz almanız daha iyi olur. 32GB RAM günümüzde gerekli değil ama kendiniz bilirsiniz. GTX 1080 Ti ve i7-7700K canavar gibi olur ama ısınma problemi olacağı kesin. Undervolt yapmalısınız.

Sizce ne kadar verilir bu sisteme? Bir fiyat belirdi mi aklınızda?
Sistem güzel, ekipmanlar güzel ama o sisteme o monitör olmamış. 9-10 binden aşağı vermez sanırım kimse bu sistemi, fiyat olayı size kalmış ama bence fazlasını vermeyin. 12 TL'ye 2080 +9600K kasa toplanabiliyor.
Undervolt yaparsa darboğaz olur aksine Overclok yapmalı ama delid şart 7700K için, herkes şikayetçi çünkü bu işlemciden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…