i7-7700K ve GTX 1080 Ti Sistemin Uyumluluğu

Intel mi uzun dayanir? Ne guldum bee :D.
Kardes Intel'in bir sene sonra soket degistirmeyecegi ne malum? Ayrica Ryzen saf guc olarak Intel'lerden cok cok daha guclu. Yani bu da daha uzun dayanir anlamina geliyor. Ileride 7700K'nin kaldiramayacagi kartlari Ryzen 7 1700 rahatlikla kaldiracaktir, bundan %100 eminim. Ayrica AMD AM4'u 2019 mu 2020'ye kadar, DDR5 cikana kadar degismeyecek. Bu da daha uzun omur demek. @Recep Baltaş 7700K mi yokza R7 1700 mu sorusuna R7 1700 demisti. Ayrica bu sistem bana hayali geliyor.
Aslında gigabayte ekran kartı ile birlikte amd ryzen 1700x veya 1800x iyi gider sağol.

Aslında gigabayte ekran kartı ile birlikte amd ryzen 1700x veya 1800x iyi gider sağol.
ama olmuyor çift monitör kullanacağım gtx1080ti ile en iyi çalışacak1 tane gigabayte anakart var ondaada sadece hdmi çkışı var bana vga displayport çkışı gerek döüştürücülerle dönştürücem amd ryzen ne kdr iyi olsada uyumluluğu için çok para harcanıyor. fanlarını bile uyumlu almak gerekiyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı