- Makaleler
- 7
Yok hocam yani ileride ekran kartina yetmez ise yeni islemci alip takilabilir anlaminda dedim
. Bu 1 sene sonra felan degil yani uzun bir sure
.
Aslında gigabayte ekran kartı ile birlikte amd ryzen 1700x veya 1800x iyi gider sağol.Intel mi uzun dayanir? Ne guldum bee.
Kardes Intel'in bir sene sonra soket degistirmeyecegi ne malum? Ayrica Ryzen saf guc olarak Intel'lerden cok cok daha guclu. Yani bu da daha uzun dayanir anlamina geliyor. Ileride 7700K'nin kaldiramayacagi kartlari Ryzen 7 1700 rahatlikla kaldiracaktir, bundan %100 eminim. Ayrica AMD AM4'u 2019 mu 2020'ye kadar, DDR5 cikana kadar degismeyecek. Bu da daha uzun omur demek. @Recep Baltaş 7700K mi yokza R7 1700 mu sorusuna R7 1700 demisti. Ayrica bu sistem bana hayali geliyor.
ama olmuyor çift monitör kullanacağım gtx1080ti ile en iyi çalışacak1 tane gigabayte anakart var ondaada sadece hdmi çkışı var bana vga displayport çkışı gerek döüştürücülerle dönştürücem amd ryzen ne kdr iyi olsada uyumluluğu için çok para harcanıyor. fanlarını bile uyumlu almak gerekiyorAslında gigabayte ekran kartı ile birlikte amd ryzen 1700x veya 1800x iyi gider sağol.
Teknobiyot da öyleFanlari uyumlu almak mi gerek? Kardes yazdigin metinden hic bir sey anlamadim. Ayrica Technopat Sosyal Kurallar'ina uymazsan ceza yersin.
Aynı model mi demek istemiş...Fanlari uyumlu almak mi gerek? Kardes yazdigin metinden hic bir sey anlamadim. Ayrica Technopat Sosyal Kurallar'ina uymazsan ceza yersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.