GTX 1080 TI ve i7 8700K Sistem İçin Xigmatek 600W PSU Yeterli midir?

Şuanda xigmatek calibre 600w 80 plus kullanıyorum full çalıştı bir şey olacağını sanmıyorum.
600w 1080ti eklerseniz bile yetecektir ama kullandığınız PSU bu sistemde ki ürünlere emanet etmek cesaret ister. Bu kadar kişi boşuna farklı marka uyarısında bulunmuyor, illa bir şey olacağı da yok tabi tercih yine sizin. Satabilirseniz FSP Hydro serisi veya SeaSonic daha güvenilir olacaktır. Bu iki markanın kalitesini araştırabilirsiniz.

600w 1080ti eklerseniz bile yetecektir ama kullandığınız PSU bu sistemde ki ürünlere emanet etmek cesaret ister. Bu kadar kişi boşuna farklı marka uyarısında bulunmuyor, illa bir şey olacağı da yok tabi tercih yine sizin. Satabilirseniz FSP Hydro serisi veya SeaSonic daha güvenilir olacaktır. Bu iki markanın kalitesini araştırabilirsiniz.
Çok haklısın ama şuanda bütçem inan yok bunu satıp almak istiyorum yani bunu eskiden aldım yeni bir psu değil. Eğer satarsam FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power Supply Almayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı