i7 8700K ve GTX 1080 Ti için PSU önerisi

Xulian

Hectopat
Daha fazla  
Sistem için 750W yeterli gördüm. Bunlar arasında karar veremedim. Hangisi daha verimli olur?
Aynı zamanda kasaya sığacak, tam olarak işlemciye oturacak güzel bir soğutucu arıyorum. Birkaç yerde örnek verenleri gördüm. Fakat 1550 LGA'ya göre yapılmış örneklerdi. Lütfen bilgisi olan birileri işlemci soğutucusu önerirse sevinirim.
Soğutucu bütçesi 800 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem için 750W yeterli gördüm. Bunlar arasında karar veremedim. Hangisi daha verimli olur?
RM 750X aralarında en verimli ve başarılı olanı.
Aynı zamanda kasaya sığacak, tam olarak işlemciye oturacak güzel bir soğutucu arıyorum. Birkaç yerde örnek verenleri gördüm. Fakat 1550 LGA'ya göre yapılmış örneklerdi. Lütfen bilgisi olan birileri işlemci soğutucusu önerirse sevinirim.
1550 değil, 1150'dir. 1150 de yazsa 1151 ile uyumlu zira 115x olan tüm soketler aynı fiziki yapıya sahip.
Soğutucu olarak Corsair H100i v2 ya da H110i GTX alabilirsiniz, Amazon'dan almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı