Gtx 1080 Ti vs GTX 2080 Ti

Mr Ragnot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem toplamak istiyorum ancak acelesi yok. Yani birkaç ay bekleyebilirim. 8 bin lira bütçem var ve 2k 144Hz monitör almak istiyorum. Ancak GTX 1080 in bile bazı noktalarda yetersiz kaldığını görüyorum. GTX 1080; GTA 5 1440p ultra ayarlarda MSAA ve advenced graphics kapalı TXAA x8’de iken 100-120 FPS arasında peki GTX 1080Ti da 144 FPS e çıkabilir miyim? Bir de ileriye dönük olsun istediğim için daha gelişmiş ekran kartı istiyorum. GTX 1080 nerene yetmiyor diyecekler için.

Bu sefer de şöyle bir duyumla karşılaştım: GTX 1080Ti yerine GTX2080Ti çıkacak şeklinde GTX 1080 Ti için ocak ayı gösteriliyorken GTX 2080Ti yaza doğru çıkarsa şahsen ne yapacağımı bilemiyorum eğer GTX 1080Ti’ı da çıkartırlarsa onu alırım ancak diğertürlü yaza kadar beklemelimiyim ve fiyatta GTX 2080Ti için 799 dolar deniyor sizce o kadar ucuz olur mu gerçekten? Şimdiden sevgier ve saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
2080Ti'ın çıkmasına daha bir yıldan fazla bir süre var o da en iyi ihtimal. Teknolojiye yetişmek imkansız görünüyor bu yüzden o kadar beklemene gerek yok. 1080 nasıl yetersiz kalıyor onu anlayamadım. Yani piyasanın en güçlü 2. kartına yetersiz kalıyor demek için her yıl yüksek bütçeli bir bilgisayar kullanmış olmanız falan gerekiyor diye düşünüyorum. Beklemeden harika bir bilgisayar toplarsınız zaten dengeli bir sistem olursa ekran kartı güçlendirmesini de rahatça yapabilirsiniz ve ilerde daha az masrafla geliştirirsiniz sisteminizi.

Şuan bir çok üst seviye bilgisayarlarda 1080 ni çiftli olarak kullanıyorlar.

Ayrıca güzel bir 2k deneyimi için ben msi GTX 1070 kullanıyorum. İ7 6700K var. Tavsiye ederim. Bu arada yeni yıl da intel de yeni bir işlemci çıkaracak. Onu da beklemenizi tavsiye ederim.

Açıkçası sizin ne istediğinize bağlı. Yüzüne bakılmayacak 970 ekran kartı bile az çok kendi çapında iyi bir performans sunuyor yıllardır. Yani demek istediğim arkadaşlar doğru söylüyor GTX 1080 aşırı güçlü bir kart, 2K'da oynayacaksınız zaten yeter artar bile. Tabi her şeyi aşırı açarım derseniz ona kartta dayanmaz zaten.

Gtx 1080 alabilceğin en iyi kartlardan birisi. 2080 Tİ'nin çıkması en az 1 yılı bulur.Zaten 1080 en az 6-7 yıl rahat rahat oyunları açar.Yani boşa beklemenin mantığı yok. Gtx 1080 ile sistem toplayabilirsin.

Gtx 1080 alabilceğin en iyi kartlardan birisi. 2080 Tİ'nin çıkması en az 1 yılı bulur.Zaten 1080 en az 6-7 yıl rahat rahat oyunları açar.Yani boşa beklemenin mantığı yok. Gtx 1080 ile sistem toplayabilirsin.
6-7yıl açar diyemeyiz. Teknolaji ye yetişmenin imkanı yok. Bakarsın 2seneye 1080 in bile kaldıramadığı oyun çıkarır adamlar.

6-7yıl açar diyemeyiz. Teknolaji ye yetişmenin imkanı yok. Bakarsın 2seneye 1080 in bile kaldıramadığı oyun çıkarır adamlar.
Yani çıkartabilirler şu anda her oyunu rahat açıyor ilerisi içinde öyle düşünüyorum.Tabi çok güçlü sistem isteyen oyunlarda çıkabilir 1080'le bile 720p oynanabilcek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı