GTX 1080 Ti vs Xbox Series X

Klavye takılıp pes oynanır yani değil mi bir sıkıntı falan yapmaz. Ürünün bir yorumunda sakın almayın tuşların yeri değişmiyor yazmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sorun olmaz.

İnternetden değil de bir Gaming mağazısından bulabilir miyim?

Hocam konsoldan bahsediyorsanız evet bence Vatan Bilgisayar'dan alın daha güvenilir.

Adaptör'den bahsediyorsanız her yerde bulamayabilirsiniz adaptörü internetten almak daha mantıklı olacaktır.
(Attığınız linkteki ürün satılmış)

Hocam konsoldan bahsediyorsanız evet bence Vatan Bilgisayar'dan alın daha güvenilir.

Adaptör'den bahsediyorsanız her yerde bulamayabilirsiniz adaptörü internetten almak daha mantıklı olacaktır.

GTX 1080 Ti ile 144 FPS de oynayacagım fakat Xbox da 60 FPS de.

Series X sahibi olarak ben bilgisayarı alırdım sanırım. Ben Ryzen 2600 Rx 580 sistemimi satıp 1 aylık yurtdışından gelmiş Series X'i 5400 tlye aldım. 7500 tl vermezdim. Pes 21de klavye mouse çalışmıyor diye biliyorum Xbox'da. Klavye mouse desteği olan oyunlar var ama futbol oyunlarını hatırlamıyorum.

Series X sahibi olarak ben bilgisayarı alırdım sanırım. Ben Ryzen 2600 RX 580 sistemimi satıp 1 aylık yurt dışından gelmiş Series X'i 5400 TL'ye aldım. 7500 TL vermezdim. PES 21'de klavye mouse çalışmıyor diye biliyorum Xbox'da. Klavye mouse desteği olan oyunlar var ama futbol oyunlarını hatırlamıyorum.

Bence de bilgisayar daha bir iyi seçim olur 144 FPS de oynarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı