GTX 1080 Ti’dan GTX 1060’a Geçiş CS:GO Performansını Etkiler mi?

Merhaba arkadaşlar. Sistemim;
  • Ryzen 5 3600
  • 16 GB Corsair 3200 MHz RAM
  • 600W PSU
  • EVGA GTX 1080 Ti
Bu sistemde ekran kartını GTX 1060 ile değiştirip işlemci yükseltmesi yapsam performans kaybı yaşar mıyım? Not: Sadece CS:GO oynuyorum.
Source 2 motoru çıktı o yüzden yakın zamanda cs go 2 falan çıkabilir o yüzdeny yerinde olsam ekran kartı düşürmez arttırırdım.

Şöyle bir örnek vereyim ryzen 5 3600 ve rx570 kullanıcısıyım. Arkadaşımda 3600x ve sapphire rx5700xt var. Volarantta ikimiz de aynı fps alıyoruz neredeyse. (4.2ghz sabit overclock ile). Ekran kartlarında bu kadar devasa fark olmasına rağmen bir artısı olmadı işlemci değiştirecek 240hz sabit kullanmak için.

Hocam zamanında çok araştırmıştım, 1080 Ti = 2080S.
Hocam verilerinizi veya araştırma sayfalarınızı paylaşır mısınız? Öyle bir durum varsa kimse nosuna ekstra 1500 2000 tl vermesin.

Her iki kartı kullanmış biri olarak, aralarında en az yüzde 10 kadar fark var. Evet 1080Tİ güzel bir kart ve iyi bi silikona sahipse OC ile hala çok güzel tutunabilir ama 2080S ile aynı seviyede değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı