GTX 1080 ve i7 6700 Sistemde Düşük FPS Sorunu

57'Alay

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar diğer oyunlarda YouTube’da izlediğim sistemdeki gibi yaklaşık FPS alıyorum ama bu BF1 ve BF5 oyunlarında düşük FPS alıyorum diğer sistemlere baktığım kadarıyla BF1'de 90-80 arası alırken BF5'de 70-80 catışmalarda 65'i bile görüyor multiplayerde GTA 5 ultra 80-65 gibi alıyorum. Hitman 2'de 130-85 arası, Rainbow 90 FPS, CSGO 250-180 arası, Fornite 155-90 arası alıyorum. Monitör 144 Hz 1080P biliyorum tam gücünü göstermese de 2K kartı olsa bile bu oranlar normal mı aşağıdaki link başka bir birine ait işlemcisi vs farklı ama bu kadar fark ettirebilir mi bir işlemci ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta olması ile alakalı değil o. 1066Mhz olması normal 2 ile çarpınca 2133Mhz oluyor. RAM ler hep böyle hesaplanır. O yaptığınız testte %69 performans vermesi biraz düşük sadece. Bundan önceki yorumumda site atmıştım incelediniz mi ? Sizinle aynı sistemi olan kişi BF 1 de 160-180 FPS alıyor. Sorunu RAM lerin tek kanal olarak çalışmasından kaynaklanmış. Hala darboğaz olmadığı görüşündeyim. 2K filan geçmek isterseniz tabii ki sizin görüşünüz. Görüntüler daha net olur 2K da. Yeni oyunlarda grafik ayarları pek etki etmiyor. Görüntüler yine güzel gözüküyor. O yüzden ayarları düşürseniz bile yine güzel gözükecektir.

Evet gördüm herşeyin fotoğrafıyla yükledim sizce benim ramlerimde dediğiniz gibi tek kanal çalışma gibi durumu var mı yoksa normal olması gereken gibi mi , ve bi arkadaş şöyle birşey farketti işlemcim 3.4ghz turbo boost ile 4ghz e kadar çıkabiliyormuş cekmiş olduğum video’da hep 3709 olmuş sadece cs’de 3809 gibi oluyor bundan kaynaklı olabilir dedi

Deneyebilirsiniz 4 Ghz yaparak yarayabilir. RAM konusunu bilemiyorum. Anlayan biri varsa tanıdığınız kontrol edebilir.

R5 2600X veya R5 2600 işini rahatlıkla görmeyecektir.

Aynen mis gibi oldu oyunlarda denemedim umarım düzelir

ne önerirsiniz ?
Aynı sorundan şikayetçiyim, kısa zaman içerisinde R5 2600X'i satıp 9600K'ya geçmeyi düşünüyorum. 1080P'de GTX 1080 değilde GTX 1060 kullanıyorum resmen şuanda.

Aynı sorundan şikayetçiyim, kısa zaman içerisinde R5 2600X'i satıp 9600K'ya geçmeyi düşünüyorum. 1080P'de GTX 1080 değilde GTX 1060 kullanıyorum resmen şuanda.
hic sormayın bendede aynı ama merak ettiğim anakart modeliniz nedir ? benim sorunum anakarttan kaynaklı %90 denildi %14 gibi işlemci kaybım var sizinki nedir ? ben asus H110m-d kullanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…