GTX 1080 ve i7 8700 Sisteme 400 TL'ye PSU Tavsiyesi

Siz bilirsiniz. MWE 650 iyi bir model aslında. Bunların dışında linkini attığım FSP Hydro 600W veya Seasonic M12II 620 Evo öneririm.

Aha bir gol daha, hocam durun ortalık karışık zaten haha. Ben en iyisi biraz daha bakayım.
Allah affetsin aldım şunu haha. Nerden başladık nereye geldik hadi hayırlısı.
newegg.com dan alışveriş yapanlar var mı bilmiyorum ama orada şuan EVGA G2 650W+80 GOLD 492 TL ben de almayı düşünüyorum ama site hakkında bir fikrim yok

newegg.com dan alışveriş yapanlar var mı bilmiyorum ama orada şuan EVGA G2 650W+80 GOLD 492 TL ben de almayı düşünüyorum ama site hakkında bir fikrim yok
Yurt dışından alamıyorum, kredi kartımda limit yok banka kartım da kabul olmuyor. Yurtdışından alabilenler için Amazon.com'da da 480 TL gibi bir fiyatı var Amazon'dan almak daha mantıklı.

Yurt dışından alamıyorum, kredi kartımda limit yok banka kartım da kabul olmuyor. Yurtdışından alabilenler için Amazon.com'da da 480 TL gibi bir fiyatı var Amazon'dan almak daha mantıklı.

Orada stok yok. 30 kasımdan önce olmayacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…