GTX 1080 veya GTX 1080 Ti İçin Marka Önerisi

O modelin soğutucu bloğu iyi değil. Zamanla ısınma ve gürültüsü artar. O yüzden az bir ücret farkına üstte önerdiğim daha iyi soğutmalı modeli tercih etmen yararına olur.

1080 olarak hangi modeli önerirsiniz? 1080 ti sanki bana biraz fazla gelicek gibime geliyor. yukarda da yazdığım gibi şuan full hd 60hz lik monitorum var fakat yakın zamanda 2k lık 144hz lik ekrana geçmeye planlıyorum. gtx 1080 2k için yeterli olur mu? pubg oynamayı planlıyorum. sırf o oyun için pc toplamaya karar verdim :)

Eğer aciliyeti yoksa 1100 serisi beklenmeli.

1 hafta içinde gelicek kuzenim o yüzden onun gelişiyle gelmesi lazım parçaların. bekleme şansım yok o yüzden. çünkü burası ile orası arasında fiyat farkı var.

Örneğin; anakart: asus rog strix x470, işlemci: ryzen 7 2700x, corsair 3000 mhz 8x2 ram bi de 1080 veya 1080 ti ekran kartı getircek kuzenim. 2000 tl den daha fazla fiyat farkı var en az. bu fırsatı kaçırmak istemiyorum..

1 hafta içinde gelicek kuzenim o yüzden onun gelişiyle gelmesi lazım parçaların. bekleme şansım yok o yüzden. çünkü burası ile orası arasında fiyat farkı var.

Örneğin; anakart: asus rog strix x470, işlemci: ryzen 7 2700x, corsair 3000 mhz 8x2 ram bi de 1080 veya 1080 ti ekran kartı getircek kuzenim. 2000 tl den daha fazla fiyat farkı var en az. bu fırsatı kaçırmak istemiyorum..
O zaman hiç beklemeyin direk alın hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı