GTX 1080 yerine RTX 2070 veya üzeri bir ekran kartı alınmalı mı?

Şu an için son derece gereksiz bir güncelleme olacağı kanaatindeyim. RTX daha yaygınlaşmadı ve elindeki kart tam bir performans temsili. Rtx iyice gelişir ve yaygınlaşır ise zaten fiyatta da bir revizyon söz konusu olur o zamanlarda da belki düşünülür. Oynadığın oyunlara baktığımızda boşuna masraf olur, şu şartlarda değişim gereksiz bana göre.

Amd 5800 serisini bekliyorum. Uygun fiyata iyi kart gelirse onu alacağım galiba. 1080 güzel kart fakat 1080p de 165hz monitör var fakat kart çoğu oyunda 165 görmüyor. Ayarları kısmadıkça. Rust 89 fps alıyorum. Pubg 120 felan. Apex ayarları bir tık düşürerek 140 civarı. 165 hz monitör var fakat o 165 hz deneyimleyemiyorum gibi geliyor.

Amd 5800 serisini bekliyorum. Uygun fiyata iyi kart gelirse onu alacağım galiba. 1080 güzel kart fakat 1080p de 165hz monitör var fakat kart çoğu oyunda 165 görmüyor. Ayarları kısmadıkça. Rust 89 fps alıyorum. Pubg 120 felan. Apex ayarları bir tık düşürerek 140 civarı. 165 hz monitör var fakat o 165 hz deneyimleyemiyorum gibi geliyor.
140 hz ile 165 hz arasındaki farkı deneyimleyebileceğini pek sanmıyorum Rakamlara takılıyorsun bence. Şu an için kendi görüşüm masraf ancak sen bilirsin.

Sistem yükseltmesi için hayır, yeni sistemler için kesinlikle RTX serisi. İnanın uğraşınıza ve paranıza gram değmeyecektir o yükseltme.

140 hz ile 165 hz arasındaki farkı deneyimleyebileceğini pek sanmıyorum Rakamlara takılıyorsun bence. Şu an için kendi görüşüm masraf ancak sen bilirsin.
140 da alamıyorum. RTX den vazgeçtim galiba 5800 serisi alacağım. Ucuzlamaz ise tabi. Abi Gtx 1080 kartı herkes 2k oyun kartı diyor fakat bence 144 ile 60 arasındaki o akıcılık aynı 1080p 60 fps video ile 2k video arasındaki fark gibi ama ne lanet kartsa almıyor abi 144 bir defa sabit alayım Rust, Apex gibi oyunlarda illa bir şeyleri kısmak gerekiyor. Gerçi Rust'ta ayarları azalttığım halde fps düşüyor o ayrı konu :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı