RTX veya dengi ekran kartı alınmalı mı?

Şans işi tamamen. Ama düşecek olsa bile en çok ne kadar düşürebilirler diye merak ediyor insan. 600-700 TL indirim az değil.
Arkadaş RTX 2060 Super fiyatına çıkamam şu anlık diyor, 2500 TL'lik kartı alıntılayıp soruyor, daha 3200 TL'ye RX 5700 XT öneriyorsun.

O bütçede alabileceğiniz en iyi ekran kartı budur, son gelen güncellemeyle kartın çoğu yazılımsal sorunu halledildi ve attığım model RX 5700 XT'nin Türkiye'de alabileceğin en iyi modelidir.

RX 5700 XT modellere kafam pek yatmadı şuanda pek vakit de kalmadı açıkçası teşekkürler yine de..

Şans işi tamamen. Ama düşecek olsa bile en çok ne kadar düşürebilirler diye merak ediyor insan. 600-700 TL indirim az değil.
Arkadaş RTX 2060 Super fiyatına çıkamam şu anlık diyor, 2500 TL'lik kartı alıntılayıp soruyor, daha 3200 TL'ye RX 5700 XT öneriyorsun.

Yarım saat içinde karar vericem ya alıcam ya beklicem . Şöyle düşünüyorum 1660Ti modelleri bile indirimli hali 2.100 falan. Sadece Vatan'da 1950 gibiydi.

Yani 2.500'ün altına artık Rog Strix RTX olmaz gibi geliyor bana :d

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de o kadar ineceğini sanmıyorum ama dediğim gibi şans işi, kimse bilemez nasıl bir indirim olacağını. Ama şunu düşünerek hareket edebilirsin, o fiyatın altına düşecek olursa bile en fazla 2400'lere düşer, ama indirim olmazsa, bindirip indirirlerse veya az indirip olursa, şu an almadığına pişman olabilirsin.

Ben de o kadar ineceğini sanmıyorum ama dediğim gibi şans işi, kimse bilemez nasıl bir indirim olacağını. Ama şunu düşünerek hareket edebilirsin, o fiyatın altına düşecek olursa bile en fazla 2400'lere düşer, ama indirim olmazsa, bindirip indirirlerse veya az indirip olursa, şu an almadığına pişman olabilirsin.

Dediğin gibi en fazla 2.400 olsun hadi.

Şuan bu modelde OC yok. Advanced Edition versiyon da değil. Biraz araştırdım bundan fazla bir şey kaybetmeyiz gibi görünüyor bence. Sence modelde herhangi bir problem var mıdır? Zaten beniö sistem de az çok ortada?

3-4 aydır aynı modeli kullanıyorum, şu ana kadar sorun yaşamadım ben hiç. Forumda da yaşayanı görmedim(bu model hakkında konuşuyorum, genel olarak Nvidia hakkında değil).

3-4 aydır aynı modeli kullanıyorum, şu ana kadar sorun yaşamadım ben hiç. Forumda da yaşayanı görmedim(bu model hakkında konuşuyorum, genel olarak Nvidia hakkında değil).

Çok sağol dostum gerçekten çok faydalı oldu son ana kadar. Bilen bir arkadaşım da onay verdi eh artık alıyorum.

NVIDIA RTX kartlar alınır fakat GTX kartlarla aralarında çok fark yok, fiyat farkı var. Şunu söylemeliyim ki RTX kart alırken bütçenize göre alın, sadece Ray Tracing'den yararlanacağım diye boşuna para vermeyin, performansına bakarak alın. Ray Tracing'in daha çok yolu var, bir nevi şu an demo versiyonunu parayla satıyorlar denebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı