GTX 1080Tİ Düşük FPS sorunu

TRGhostwolf

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. GTX 1080Tİ ekran kartı kullanıyorum. Far Cry 3, BF3 ve CS gibi bir çok oyunda FPS'im aniden düşüyor. Monitörüm 144HZ ama bu ekran kartı ile 144 FPS altına düşmemesi gereken oyunlar 144'ün 2 katı altında 60-70 civarı seyir ediyor. Bunu nasıl çözerim? Yayın yapar iken de, yapmıyor iken de durum aynı? Bir ara MSI Afterburner ile O.C yapmayı denedim ama galiba yakıyordum komple kasayı. Yaptıktan 2 dakika sonra ekranımda mor mor kareler oluştu geri yükleme ile kurtardım. Ben Bu FPS'i nasıl 144 yukarısı sabit tutarım?
  • İşlemcim Ryzen 1800x
  • Anakartım Asus crosshair VI Hero
  • 16 GB RAM var.
  • Win 10 İşletim sistemi (Orijinal)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuradaki videoda arkadaş 4K ile 120 üzerinde alıyor, neden bende böyle değil acaba?

Öncelikle aynı sorunu 1 sene once farklı bir sistemle ben de yaşamıştım bilgisayarı vatandan topladıysan bu normal sistemi komple garantiye verdim ve tüm parçalarıma iade çıkmıştı ilginç bir şekilde bence hiç durma garantiye ver paranı al vatandan aldıysan inventus.com.tr den topla ben yeni sistemimde de sorun yaşadım hiç olmazsa para iadesi yapacaklarını söylediler

Vatanla alakası olduğunu hiç sanmıyorum...

Ben gtx1070 kullanıyorum. Bende de buna benzer sorun var. Monitörüm 1080p 144Hz ama ETS2 gibi oyunda 40-50-60 arası FPS alıyorum. Anakartımda sorun varmış. Acaba anakartımdan dolayımı düşük FPS alıyorum?

DSR Açarak görüntüyü 3840x2160'a çektim ama görüntü bir garipleşti ve göz yoruyor. Hafif bulanıklaşma var. Gözümü bozmamak adına 2 monitörümü de 4k'ya çekmelimiyim? Birde ana monitörümde DSR açınca mouse imlecim kocaman oldu nasıl küçültürüm ben bunu?

Monitörleri doğal çözünürlüklerinde kullanmanı tavsiye ederim. Bahsettiğim konuda düşük fps RAM'lerden kaynaklanıyordu. Son cevaplara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…