GTX 1080Ti için 2K vs. 4K?

Ben de hala 1080P kullanıyorum 1080 Ti'da. Yüksek FPS almak ayrı bir zevk.
Konuya gelecek olursak. Ben 2K alırdım çünkü 4K yeni çıkacak oyunlarda bence 60 FPS falan verir. Benim için 100 FPS üstü önemli. Dediğim gibi zevk.
Online oyunlarda haklisin. Story oyunlarda 60 FPS gayet yeterli.

Görüntü olarak 2K ve 4K arasında çok fark var. Performans olarak kanımca uzun vadeli düşünüyorsanız 1080 Ti ileride 2K kartı olabilir. Bu bağlamda 2K alınabilir.

Tercih meselesi birazda.

Gecikme süresini monitör tercihinde en on planda tutulmasını her zaman söylüyoruz. Yetmiyor sanırım. 5 MS üstü olmadığı sürece takilmayin!

Input Lag (giriş gecikmesi) daha önemlidir. 4K monitör almaktan da zarar gelmez. Ilerde yetersiz kalırsa alır 2K'ya devam eder.

GTX 1080 Ti'ı 2-3 sene sonra değiştirme planlarınız varsa 4k 60Hz monitör almanız daha iyi. Çünkü birkaç seneye çıkacak olan, aşırı grafik gücü isteyen AAA oyunları GTX 1080 Ti 60 FPS'de oynayatamayacak gibi duruyor. Ama en az 5 sene kullanırım diyorsanız 2k monitör almanız daha iyi bir seçim olacaktır.

Teşekkürler.Peki 4K Sizce GTX1080Ti'da Kaç Sene Daha Rahat Götürür? Optimizasyon Sorunlu Oyunları da Düşünmek Kafi Bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı