GTX 1600 serisinden ekran kartı içeren hazır sistem önerisi

Makaleler
5
Daha fazla  
1650 veya 1660 fark etmez, hazır sistem alacağım. Önümüzdeki aylarda bilgisayar fiyatları düşecek diyorlar. Ucuza güvenilir sistem önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kesinlikle 1600 serisi kart önermiyorum 2. ele yönelme şansınız var mı ?

Son düzenleme:
Yani beni ilgilendirmez ve ne yaptığınıza da karışmıyorum fakat, bu kartlar çok eskidi be abi?
12 senedir 4GB Ram'li i3 550 Radeon 5570 sistem kullaniyorum, hatta gecen sene ram slotu bozuldu artık 2GB kullanıyorum. 1660 bana cennet.

Hemen almayacağım, yaz tatilinin sonunda alırım. Bütçem 10.000TL, depolama konusunda 2 Harddisk + 1 SSD'm var.

Hocam kesinlikle 1600 serisi kart önermiyorum 2. ele yönelme şansınız var mı ?
Bütçem düşük olduğu için 1600 serisi alacağım, normalde 1050 alacaktim ama kesenin ağzını açmaya karar verdim.

Yazın sonuna kadar değişir hocam fiyatlar alacağınız zaman tekrar konu açın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende 1650 var fakat fiyatına değmez bence ikinci el RX6600 ya da 6500K'i bu size tercihim veya illa GTX olsun diyorsanız 1660 Ti almanızı öneririm zaten 10.000 TL'ye 1650'li bir sistem bulmak da zor en kötüsü bile 15.000 TL o yüzden size tercihim elinizdeki parçaları da kullanarak 2. elden bir toplama PC yapmak.

Not: Bu benim şu anda kullandığım ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…