Arel1
Hectopat
Vatan bilgisayar olması zorunlumuydu hocam?Hocam seçenekler bunlar ve SSD almama gibi bir seçeneğim yok.
Vatan bilgisayar olması zorunlumuydu hocam?Hocam seçenekler bunlar ve SSD almama gibi bir seçeneğim yok.
Vatan Bilgisayar olması zorunlu muydu hocam?
Hocam seçenekler bunlar ve SSD almama gibi bir seçeneğim yok.
Ekran kartı:
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD9PSU) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
İşlemci:
Anakart:
RAM:
![]()
Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 DDR5 Bulk Ram (CMK5X16G1B52Z40A2)
Çok çekirdekli çağda, DDR5’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar. İster oyun oynayın, ister içerik oluşturun, 100 sekme açın veya…www.gaming.gen.tr
SSD:
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Kasa:
Hocam bir de böyle bir sistem topladım. 40.000₺ oluyor. Buna ne dersiniz?
Öyle ise tamam bakarım.Hocam bende hiçbir şey bilmiyordum, ayrı ayrı 20k ya 4060'lı sistem aldım. Video izleyerek 5-6 saatte birleştirebildim, ayrı ayrı almak ekonomik açıdan çok iyi oluyor.
@Games_mehmet @EymK
Hocam aslında zor bir şey değil fakat bilgisayar ile ilgili hiçbir bilginiz yoksa hiç bulaşmayın derim. İnsanı delirtiyor ilk başlarda. Heves falan hiçbir şey bırakmıyor.
@Games_mehmet sizin tam bütçeniz neydi hocam kasa için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.