Hazır sisteme RTX 4060 ekran kartı önerisi

Hiç özelleştirme yapmadan, bu hâliyle nasıl sizce bu sistem?

SSD'yi aynı markanın 1TB haline cikartirsam niye olmasın. (monitörden param artarsa RAM bost da yaparım)

SSD'yi aynı markanın 1TB haline cikartirsam niye olmasın. (monitörden param artarsa RAM bost da yaparım)
Hocam SSD'leri açık söyleyeyim pek iyi değil. Sistemin fiyatı gerçekten çok iyi. Bence bu haliyle alın, Daha sonrasında yeni bir SSD alırsınız. O SSD modellerin hiçbirinde DRAM yoktur ve soğutmasıda yoktur. Ömürleri kısadır diyeyim yani kısaca.
Zotac markasına da iyi diyorlar ama daha öncesinde hiç görmemiştim. Eğer iyiyse bu haliyle alın gitsin. Piyasada ki en uygun 4070S ve 7500F'li hazır sistem bu şuanda.
Yalnız, 7500F gibi güçlü bir işlemciyi soğutmak için ekstra bir soğutucu lazım.

RGB'li isterseniz de:

Bu iki soğutucu fazlasıyla işinizi görür sizin, sıvı soğutmalara hiç bakmayın derim.

Hocam SSD'leri açık söyleyeyim pek iyi değil. Sistemin fiyatı gerçekten çok iyi. Bence bu haliyle alın, Daha sonrasında yeni bir SSD alırsınız. O SSD modellerin hiçbirinde DRAM yoktur ve soğutmasıda yoktur. Ömürleri kısadır diyeyim yani kısaca.
Zotac markasına da iyi diyorlar ama daha öncesinde hiç görmemiştim. Eğer iyiyse bu haliyle alın gitsin. Piyasada ki en uygun 4070S ve 7500F'li hazır sistem bu şu anda.
Yalnız, 7500F gibi güçlü bir işlemciyi soğutmak için ekstra bir soğutucu lazım.

RGB'li isterseniz de:

Bu iki soğutucu fazlasıyla işinizi görür sizin, sıvı soğutmalara hiç bakmayın derim.

Teşekkür ettim. Önerilerine uygun gitmeye çalışacağım.

Siz yine de acele etmeyin hocam, akıl akıldan üstündür. Kaçırdığımız bir yer olursa diğer arkadaşlar müdahale ederler hemen.

Sistemin toplam fiyatı 43,908.29 TL. Yani bu fiyat bandına daha iyisi çıkana kadar bu iyi bence. Tekrardan teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Ama son bir şey sormak istiyorum. Sisteme SSD yükseltmesi yapacağım zaman için hangi SSD'yi önerirsiniz ya da markayı.

Sistemin toplam fiyatı 43,908.29 TL. Yani bu fiyat bandına daha iyisi çıkana kadar bu iyi bence. Tekrardan teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Ama son bir şey sormak istiyorum. Sisteme SSD yükseltmesi yapacağım zaman için hangi SSD'yi önerirsiniz ya da markayı.
Ne ile 44.000₺ oldu hocam sistemin fiyatı?
Hiç bir şey ellemeyin, özelleştirme yapmayın, 35.999₺'ye alın.

Benimde model önerisi yapacak kadar fazla bilgim yoktur. Dilerseniz yeni bir konu açın yeni bir ssd önerisi almak için.

Fakat dediğim gibi acele etmeyin sakın, gözümüzden kaçan bir şey varsa veya daha iyi bir öneri olursa diğer arkadaşlar müdahale eder hemen.

Hangi monitörü alacaksınız hocam?

Evet güzel monitördür. Eğer genelde rekabetçi online oyunları oynamayı düşünüyorsanız 24 inç en iyi boydur. Fakat genelde hikayeli oyun oynamak, film veya dizi tarzı şeyleri izlemek içinde en iyisi 27 inç olur. Benim 27 inç monitörüm var, LoL, Valorant oynarken pek sıkıntı çıkarmadı bana, memnumum. Dilerseniz 27 inç bakabilirsiniz sizde.
Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz, güle güle kullanın :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı