Rx 580 de de garanti var. Böyle bir durumda kartı rahatlıkla değiştirebilir. Yani fanboyluk yapmaya gerek yok. Arada neredeyse %30 luk bir fark var. Ve bunu bir 1660Ti kullanıcısı ve Nvdia'yı bir zamanlar gerçekten seven biri olarak yazıyorum. Böyle bir durumda 1650 alınmaz. Ve Nvdia son zamanlar driver konusunda çok problem yaşatıyor.RX 580 alıp sisteminize taktığınızda belki bir gün belki 1-2 ay sonra buraya (coilwhine ekran gelmeme sistem kilitlenmesi) türü sorunların çözümü için gelme ihtimaliniz oldukça yüksek. Sıkıntı çıkmayadabilir ama arkadaşların dediği risk teknolojide alınmaz bana göre.
Alırken herkes garantisi var diye alıyor ama sıkıntı olunca firmalar bir şekilde işin içinden tüyüyor. Nvidia nın son zamanlardaki driver sorunu dediğiniz durum RX serisinde 570 den 5700 e kadar var yaklaşık 4 aydır bu forumdayım. RX serisindeki yaşanan o kadar sorun gördüm ki almadan önce sadece performansına göre öneri yapan arkadaşlar bu sıkıntılar olduğunda çaresizce "garantisi varsa gönder " diyebiliyor. Garanti ise bu kartlardaki çoğu sorunu çözmeden geri gönderiyor. Değişim yapanlar da var ama bu oran düşük. Sadete gelecek olursak burda özellikle ekran kartı konusu açıldığınde çoğu arkadaş sadece performansa bakıyor dayanıklılığa veya çıkartabileceği sorunları çoğu kişi hesaba katmıyorRx 580 de de garanti var. Böyle bir durumda kartı rahatlıkla değiştirebilir. Yani fanboyluk yapmaya gerek yok. Arada neredeyse %30 luk bir fark var. Ve bunu bir 1660Ti kullanıcısı ve Nvdia'yı bir zamanlar gervekten seven biri olarak yazıyorum. Böyle bir durumda 1650 alınmaz. Ve Nvdia son zamanlar driver konusunda çok problem yaşatıyor.
log'ta 1040 TL civarına kadar dü
100-150 olabilirBütçe arttırabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.