GTX 1650 beklenmeli mi?

Nvidia'dan GTX1600 serisi kartlar konusunda fiyatlarda rakip firmaların çıkışlarına karşı güzellikler bekliyordum fakat beni hayal kırıklığına uğrattı. Yani GTX1650 geldiğinde de beklenilenin üstünde bir fiyat ile piyasaya çıkacağı görüşündeyim.

Umarız fiyat konusunda bizi üzmezler.

Nvidia'dan GTX1600 serisi kartlar konusunda fiyatlarda rakip firmaların çıkışlarına karşı güzellikler bekliyordum fakat beni hayal kırıklığına uğrattı. Yani GTX1650 geldiğinde de beklenilenin üstünde bir fiyat ile piyasaya çıkacağı görüşündeyim.
1500TL limitim var. 1500TL den çıkarsa hemen alırım daha üstünde çıkarsa kesinlikle RX 570 alıp geçerim. Gördüğüm kadarıyla İ3 8100 cok güzel besliyor. Ultra ayarlarda oynamak istedigim oyunları rahatlıkla açıyor. Bakalım hayırlısı 22 Nisan'a kadar beklicem fiyatlar ve modeller çıkınca görürüz artık. Bu kur ile nasil fiyat çekecekler orasi da ayri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı