Dunyanin en iyi nicki
Decapat
Yalnız 57 derece olan kısımda bir program çalıştırmışsınız gibi, bu kanıya sol taraftaki çekirdek saat ve bellek hızlarına bakarak vardım.
Şu zamanda 58 derece olması büyük problemler yaratmaz eğer oyun oynarken normal sıcaklıklardaysa kafaya takmanıza gerek yok.İçim rahatladı teşekkür ederim. 58 derece olması beni korkutmuştu ama bu testiniz beni rahatlattı
Bana göre normal. 1080 P düşük ayarda olan pubg de max 66 dereceyi gördü bu bana göre iyi bir değerŞu zamanda 58 derece olması büyük problemler yaratmaz eğer oyun oynarken normal sıcaklıklardaysa kafaya takmanıza gerek yok.
Her video izlediğinizde aynı oluyorsa video izlerken görev yöneticisinden gpu kullanımını takip eder misiniz ?Bana göre normal. 1080 P düşük ayarda olan pubg de max 66 dereceyi gördü bu bana göre iyi bir değer
Testini yapmama rağmen önceki gönderiyi yanlış bilgilendirme olarak işaretleyen arkadaşın eline koluna sağlık. "Maksimum Performansı Tercih et" ve "Optimum Güç" ayarlarında kullanılan frekans hızlarında farklılık var. Bunu yanlış bilgilendirme olarak işaretleyen moderatör veya @Recep Baltaş bile inkar etse bu böyle. Moderatörün yanlış bilgilendirme olarak işaretlediği postu mümkünse inceleyin ve ona göre moderatör seçimlerinizi sorgulayın. @Recep BaltaşYalnız 57 derece olan kısımda bir program çalıştırmışsınız gibi, bu kanıya sol taraftaki çekirdek saat ve bellek hızlarına bakarak vardım.
Ayarla alakalı olduğunu düşünmemiştim yeniden kusura bakmayın.Testini yapmama rağmen önceki gönderiyi yanlış bilgilendirme olarak işaretleyen arkadaşın eline koluna sağlık. "Maksimum Performansı Tercih et" ve "Optimum Güç" ayarlarında kullanılan frekans hızlarında farklılık var. Bunu yanlış bilgilendirme olarak işaretleyen moderatör veya @Recep Baltaş bile inkar etse bu böyle. Moderatörün yanlış bilgilendirme olarak işaretlediği postu mümkünse inceleyin ve ona göre moderatör seçimlerinizi sorgulayın. @Recep Baltaş
Boşta kullanılan frekans değerleri yaptığım testte belirtilen değerin altına hiç düşmediği için boştaki sıcaklık değeri daha fazla oluyor. Optimum güç modunda ise boştayken frekanslar düştüğü için kartın güç kullanımı azalıyor ve haliyle sıcaklık düşüyor.
Optimum Güç:
Eki Görüntüle 447369
Maksimum Performansı Tercih Et:
Eki Görüntüle 447370
Arka planda uygulama çalışıyormuş gibi dediğiniz için görev yöneticisi %GPU kullanımına göre sıralayıp öyle ekledim testi.
Sizin bunu yanlış bilgilendirme olarak düşünmeniz ve raporlamanız gayet normal. Bilmeyebilirsiniz, yanlış anlayabilirsiniz sonuçta hepimizin bilmediği veya o an aklımıza gelmeyen insanlık hali diyebileceğimiz hatalar oluyor. Ancak bunu bilip bilmeden yanlış bilgilendirme diye cezalandıran ve benim savunma hakkım için herhangi bir iletişim kaynağı bulunmayan ve beni cevap verebilmek için beklemeye maruz bırakan forum sistemini anlayamıyorum. Yanlış bilgilendirme diye işaretlenen gönderinin üzerine "İtiraz Et" gibi bir seçenek ekleyin bari. Dediğimi ispatlamak için saatlerce bekliyorum ve ispatlayınca da gelip özür dileyen veya ceza puanını silen de yok. Bu ne tür bir ilgisizlik ben gerçekten anlamadım. Mesela şu an aslında yanlış olan sizin yazdığınız "Bu sadece grafik ayarlarını değiştiriyor" şeklindeki yorumunuz ama bu "Yanlış Bilgilendirme" olarak işaretlenmiyorken benim yazdığım ve ispatladığım şey "Yanlış Bilgilendirme" sebebiyle ceza alıyor. Yanlışlığından emin olduğum ve raporladığım herhangi bir gönderi için moderasyon ekibinden "Kendinizi bir sorgulayın" tarzında cevaplar alırken yazdığım doğru şey için ceza alıyorum.Ayarla alakalı olduğunu düşünmemiştim yeniden kusura bakmayın.
@Recep BaltaşBence NVIDIA Denetim Masası'nda Güç Yönetimi Modu'nu "Maksimum Performansı Tercih Et" olarak ayarlamışsınız. Bu ayarda GPU'nun frekans değerleri sürekli yüksek olarak tutulduğu için fanlar kapalıyken kartınız 55 derece civarı olabiliyor. Eğer bu sıcaklıkları görmek istemiyorsanız "Optimum Güç" moduna alıp bilgisayarınızı yeniden başlatıp bir de öyle bakın. Bence 55 derecede herhangi bir sorun yok.
Kasanın kapağını açıp dene.Benim PC'de AMD R5 3600 işlemci var ve ekran kartı olarak da GTX 1650 kullanıyorum CPU 70-90 arası gidiyor ve GPU 60 70 en fazla 85'e kadar çıkıyor fazla mi fazla ise nasıl sıcaklıkları düşürebilirim yardımcı olur musunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.