Arkadaşlar ben yeni PC aldım ama CS:GO'da 100 FPS üstû zor alıyorum. İnternette bakıyorum daha düşük sistemlerde daha yüksek FPS alıyorlar. Bazen FPS düşmesi yiyorum ve FPS 20'nın altına düşüyor. Neden olabilir?
Sistem Parçaları:
Gamingpro GTX 1650 4 GB
Intel i3-9100F 3.6 GHz
H310 anakart
8 GB RAM ve 240 GB SSD var
Ekran kartı sürücünü güncelle.
En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir. İşletim sistemin Windows10 61 bit değil mi?
Arkadaşlar ben yeni PC aldım ama CS:GO'da 100 FPS üstû zor alıyorum. İnternette bakıyorum daha düşük sistemlerde daha yüksek FPS alıyorlar. Bazen FPS düşmesi yiyorum ve FPS 20'nın altına düşüyor. Neden olabilir?
Sistem parçaları:
Gamingpro GTX 1650 4 GB.
Intel i3-9100F 3.6 GHz.
H310 anakart.
8 GB RAM ve 240 GB SSD var.
Ben 2 GB RAM ile 30 FPS. Ama bu çok tuhaf PC hocası ve webtekno sayfalarına bakın orada çözmüştüm 10 FPS alıyordum bende 35-40'a çıktı FPS. Tavsiyem PC hocası sayfasına bakın.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısınız? Ekran kartı güncellemesi olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp son sürüme güncelleyin. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir. İşletim sistemin Windows10 61 bit değil mi?
Sistem Parçaları:
Gamingpro GTX 1650 4 GB
Intel i3-9100F 3.6 GHz
H310 anakart
8 GB RAM ve 240 GB SSD var