GTX 1650 Cyberpunk 2077'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10
yapacak bir şey yok o zaman. Aynı karttan bende de var optimizasyon iyi olursa mid-high arası oynarız gibime geliyor, umarım öyle olur yani
Low-Mid arasına da razıyım. Yani düşünüyorum bu sene çıkacak bir oyunu bile açamıyorsa bu laptop o zaman daha sonra çıkan çoğu oyunu kaldırmaz düşüncesi oluşmuyor değil. Üzüldüğüm konu bu.

Low-Mid arasına da razıyım. Yani düşünüyorum bu sene çıkacak bir oyunu bile açamıyorsa bu laptop o zaman daha sonra çıkan çoğu oyunu kaldırmaz düşüncesi oluşmuyor değil.
1650 o kadar kötü bir kart değil. 3 Sene falan rahatlıkla her oyunu oynarsınız.

Low-mid arasına da razıyım. Yani düşünüyorum bu sene çıkacak bir oyunu bile açamıyorsa bu laptop o zaman daha sonra çıkan çoğu oyunu kaldırmaz düşüncesi oluşmuyor değil.

Cyberpunk'ı Low-mid'in üstünde açar çünkü RDR 2'yi High-mid texture Ultra oynuyorum 35-60 arası değerler alıyorum ki RDR 2 çıktığı yıl optimizasyonu en kötü oyundu. Eğer Cyberpunk'ın optimizasyonu iyi olursa High-mid ya da Full High ayarlarda açar bence. 26 gün sonra bakacağız artık .

Son düzenleme:
Tabiki hayır. Eğer işlemciniz i5 10300h ise Düşük ayarlarda 60FPS oynayabilirsiniz ama i7 10750h ise orta ayarlarda 60fps oynayabilirsiniz.

Yasaklı siteleri referans göstermek
Sys Req Lab'da baktım benimki de GTX 1650 Mobile rahat açar diyor sıkıntı olmaz açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…