GTX 1650 Cyberpunk 2077'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10
evet öyle oluyor
Evet ama o siteye güvenmeyin neredeyse hiçbir sonucu doğru değil.
dediğine katılıyorum ama en düşük gtx 780 3 gb istiyor zaten o durumda bile açması gerekir rdr2 en az gtx 770 2 gb istemesine rağmen ultra med karışık ayarlarda 35-45 fps alıyorum arada bir kalabalıkta drop yemem dışında bir sıkıntı olmadı zaten rdr2 pc optimizasyonu sıkıntılı bir oyun ona rağmen iyi fps aldığımı düşünüyorum.

Yüklediniz mi hocam oyunu? Kaç FPS alıyorsunuz?

Medium 30 32 FPS arası, Low 36 40 arası bazen 45 50'lere de çıkıyor ama çatışmalarda yoğun mekanlarda 36'lara düşüyor. Oynanabilirlik açısından Low-med ortaya karışık yapıp oynanabilir. Optimizasyon gelirse çok güzel olur mediumda oynanabilecek seviyeye gelebilir.

Medium 30 32 FPS arası, Low 36 40 arası bazen 45 50'lere de çıkıyor ama çatışmalarda yoğun mekanlarda 36'lara düşüyor. Oynanabilirlik açısından Low-med ortaya karışık yapıp oynanabilir. Optimizasyon gelirse çok güzel olur mediumda oynanabilecek seviyeye gelebilir.
Memnun musun bu seviyeden oynanabilecek durumda mı

Hocam bende de gtx 1650 mobile var. Doku high diğerleri oyunun ayar olarak verdiği orta ayarda bide film geometrisi kapalı ssdye kurulu 12 GB Ram 2133 Mhz şuanda en düşük 30 alıyorum. İçerde felan 40 lara çıkıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı