Ciddi ciddi oyunda bir yerde fps 7-8 oldu GPU Kullanımı %6 ya düştü hiç bir şekilde düzelmedi. Birisi forumda art arda 7-8 kere alt+tab yapın düzeliyor ama her oyuna girişde yapmanız gerek demiş. Cidden yaptığım gibi GPU%98'e çıktı.
Yok yeni almıştım 60 TL'ye. Oyunda GPU %6 da olup da FPS 8lere inince sinirlendim iade talebi oluşturmuştum. Forumda birisi: her oyuna girişinizde art arda 7-8 kere Alt+Tab yapınca sorun düzeliyor yazmış bi bakayım dedim: FPS'nin tam 7-8 lerde, GPU'nun da %6'larda olduğu bir alan da yaptım ve anında GPU%98, FPS 80'lere çıktı
Az gezeyim bir üşme olacak mı dedim o ara göreve de yardırınca tam 1 saat oynamışım
Sonra çıktım oyundan iade talebi nasıl iptal olunur diye araştırayım dedim; oyundan bir çıktım iade talebim onaylanmış oyun gitti elimden
Üzülüyüm mü ağlayayım mı bilemedim şimdi
Cidden sinirlerim bozuldu.
Yalnız ciddi ciddi Alt+Tab yapınca 8 kere filan anında GPU %90 lara çıktı ve hiç inmedi bir daha. Yağ gibi aktı oyun 1 saat boyunca. Harbi çözüyormuş demkki oyunu öyle ama oyundan çıkıp tekrar girmeyi denemedim. Steam param hesabıma eklenince oyunu tekrar alsam mı diye düşünüyorum ?
Oyun sizde mevcutsa hala deneyebilir misiniz acaba bir ? Oyuna girin az gezin FPS ve GPU kullanımı aşırı düştüğünde art arda 8-9 kere Alt+Tab yapın. Eğer ki cidden düzelme olursa sonra oyundan çıkın tekrar girin büyük ihtimalle FPS ve GPU yerlerde olacaktır ve tekrar Alt+Tab yapın art arda. Tekrar düzelirse ben de geri alayım oyunu
Bu Alt+Tab olayını ben yaptıktan sonra GPU Kullanımı direkt %98'e fırladı ve %90'nın altına hiç bir şekilde düşmedi.