GTX 1650 ekran kartı gözükmüyor

salih ulus

Decapat
Katılım
21 Kasım 2020
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartım ( GTX 1650 ) aygıt yöneticisinde gözüküyor ancak Windows 10'un grafik ayarları ve görev yöneticisinin performans sekmesinde gözükmüyor, ayrıca NVIDIA Control panele bile giremiyorum ( uygulamaya tıklayınca tepkisiz kalıyor ) tüm driverleri kaldırdım tertemiz en güncel NVIDIA sürücülerini indirdim yine hala aynı sorun devam etmekte.

Bilen veya yaşayan arkadaşlar varsa çözüm bekliyorum.

Aklıma gelen başıma gelmemiştir umarım ekran kartı yanmış olma ihtimali var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanma ihtimali yok, dün NVIDIA toplu güncelleştirme yaptı ve bir çok sürücüye güncelleştirme getirdi. Bunların içinde GTX 1650 de var. Ben de kullanıyorum ve ben de güncelleyeceğim. Eğer onu indirmediysen indirip dene.
 
Yanma ihtimali yok, dün NVIDIA toplu güncelleştirme yaptı ve birçok sürücüye güncelleştirme getirdi. Bunların içinde GTX 1650 de var. Ben de kullanıyorum ve ben de güncelleyeceğim. Eğer onu indirmediysen indirip dene.

Vallahi en güncel driverleri indirdim sorun devam etti, sistem geri yükleyerek halloldu şimdilik ama umarım bir daha karşılaşmam.
 
Ekrana bağladığınız HDMI gibi bir kablo nereye bağlı? Bu yüzden olabilir belki, kabloyu anakarta değil ekran kartının girişine takmayı dener misin?
 

Geri
Yukarı