CS:GO'da en düşük ayarlarda 150 180 FPS değerleri alıyorum bazen 120 100 arası dahi oluyor. Bu neden oluyor? NVIDIA denetim masasından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçtim ve oradan CS'yi seçip yine aynı şeyi yaptım. Ama FPS değerlerinde herhangi bir artış olmadı.
Gerçekten iğrenç bir durum. Bir sürü para verip 60 - 70 FPS oynuyoruz eskiden katılmazdım belki ama artık katılıyorum, masaüstü alın yani normalde daha argo bi' cümle, diyalog, bilen bilir ama ben özetle yazdım.
Gerçekten iğrenç bir durum. Bir sürü para verip 60 - 70 FPS oynuyoruz eskiden katılmazdım belki ama artık katılıyorum, masaüstü alın yani normalde daha argo bi' cümle, diyalog, bilen bilir ama ben özetle yazdım.
Bende de cs go fps düşüsleri var. Aynı şekilde valorant da fps düşük. Gtx 1650 i5 10300h laptopum var. Driver ve win 10 güncellemesinden sonra fps düştü. 150 200 fps den 60 70 fps düştü. Muhtemelen driver güncellemesinden dolayı sizinkide düşmüştür.
CS:GO'da en düşük ayarlarda 150 180 FPS değerleri alıyorum bazen 120 100 arası dahi oluyor. Bu neden oluyor? NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçtim ve oradan CS'yi seçip yine aynı şeyi yaptım. Ama FPS değerlerinde herhangi bir artış olmadı.
Oyun çözünürlüğünüz, grafik kaliteniz, sıcaklık değerleri, CPU GPU kullanım değerleri, gibi değerleri vermeniz gerekiyor. MSI Afterburner ile ölçebilirsiniz.
CS:GO'da en düşük ayarlarda 150 180 FPS değerleri alıyorum bazen 120 100 arası dahi oluyor. Bu neden oluyor? NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçtim ve oradan CS'yi seçip yine aynı şeyi yaptım. Ama FPS değerlerinde herhangi bir artış olmadı.
Benim modelimin tek farkı da işlemcinin i7 olması ve RAM 8 GB olması ama ben oyunlarda en fazla 60FPS alıyorum Valorant'ta ise 40 en fazla, FPS için bir ayar yaptıysanız söyleyebilir misiniz?