Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İyi günler. Konu başlığında da dediğim gibi bu iki oyunda FPS sorunum var. Sistemimin her iki oyun içinde yettiğini düşünüyorum. Ama nedense çok fazla FPS kaybı yaşıyorum. FarCry 4 oyununda (orijinal) 60 FPS sabit alıyorum 1 FPS bile fazlasını görmedim ki genelde 50 ila 40 FPS arasında oynuyorum.
Gelelim R6 oyununa. Önceden yüksek ayarlarda 100 ila 90 FPS arası oynarken şimdi 60 FPS'i zar zor görüyorum. Hatta belli bir harita var adını unuttum (karlı, garajlı bir ev) o haritadan sonra neredeyse sabit 45 FPS oynuyorum bu da hiç akıcı olmuyor ve oynayışımı fena halde etkiliyor. Sizce sorun neden kaynaklı olabilir? Önerdiğiniz tavsiyeniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Sistemim;
• NVIDIA GTX 1650 4 GB.
• Intel i5 9300H.
• 8 GB DDR4 RAM.
Cihazım: Lenovo Ideapad L340.
Gelelim R6 oyununa. Önceden yüksek ayarlarda 100 ila 90 FPS arası oynarken şimdi 60 FPS'i zar zor görüyorum. Hatta belli bir harita var adını unuttum (karlı, garajlı bir ev) o haritadan sonra neredeyse sabit 45 FPS oynuyorum bu da hiç akıcı olmuyor ve oynayışımı fena halde etkiliyor. Sizce sorun neden kaynaklı olabilir? Önerdiğiniz tavsiyeniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Sistemim;
• NVIDIA GTX 1650 4 GB.
• Intel i5 9300H.
• 8 GB DDR4 RAM.
Cihazım: Lenovo Ideapad L340.