GTX 1650 FurMark sonuçları nasıl?

Jesse Pinkmann

Hectopat
Daha fazla  
Değerler normal mi? Bir sıkıntı var mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20230420-WA0009.jpg
    IMG-20230420-WA0009.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 206
Fan ayarlarına dokunmamasını ve tekrar 10 dakikalık test yapmasını iste. Şahsen FurMark testi sırasında fan hızını %100'e çekiyorsa ben güvenip de o adamdan kart almam. Siz de sanırım kartı alacaksınız. Kaça alıyorsunuz?

Ayrıca 8X vs 2X MSAA'daki performansını gösterebilirsen iyi olur.
İkisini de yaptiriyim mi hocam sırasıyla 10 dklik testlerle? Fanlara dokunmucak dimi hocam fanları bilerek 100 yapmış çünkü kasası şuan neredeyse nefes almıyormuş yani kasa hava almıyor. fan falan yok kasada. Kartı çıkarıp yapsın mı testi?

Neden fanlar %100 devirde çalışıyor?
Tam devirde 60 derece fazla.
Kasa hava almadığı için bilerek %100 yapmış hocam.

Fan ayarlarına dokunmamasını ve tekrar 10 dakikalık test yapmasını iste. Şahsen FurMark testi sırasında fan hızını %100'e çekiyorsa ben güvenip de o adamdan kart almam. Siz de sanırım kartı alacaksınız. Kaça alıyorsunuz?
Hocam üstte de yazdığım gibi sebebini söyledim. 2600 TL ye alacağım hocam. Tekrar test istedim müsait olduğu vaktinde yollayacak. Daha önce arkadaş benden ekran kartı satın almıştı yani tanıyoruz birbirimizi.

İkisini de yaptiriyim mi hocam sırasıyla 10 dklik testlerle? Fanlara dokunmucak dimi hocam fanları bilerek 100 yapmış çünkü kasası şuan neredeyse nefes almıyormuş yani kasa hava almıyor. fan falan yok kasada. Kartı çıkarıp yapsın mı testi?

Kasa hava almadığı için bilerek %100 yapmış hocam.

Hocam üstte de yazdığım gibi sebebini söyledim. 2600 TL ye alacağım hocam. Tekrar test istedim müsait olduğu vaktinde yollayacak. Daha önce arkadaş benden ekran kartı satın almıştı yani tanıyoruz birbirimizi.
2600 TL mi? Çok fiyatı.

2000 TL falan eder sanırım. 2600 TL'ye, 1660 ya da 1660S bulursun.
Hocam özellikle GTX 1650 alma sebebim düşük tdp değerine sahip olması. 500w psum var 12v kanalından 350w veriyor daha fazla güç tüketen bi kart seçtiğimde PSU değiştirmek zorunda kalıcam ve ona bütçem yok. Baktığımda hocam ben göremedim 2600'e 1660.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı