GTX 1650 GPU, i5 11320H CPU kullanımı ve FPS düşük

iCross_Fire

Hectopat
Öncelikle herkese iyi Sosyaller. Başlıkta da anlattığım gibi örnek verecek olursam GTA 5'te işlemcim %60 ekran kartım %40 ama 40FPS alıyorum. Grafikler ne kadar yüksek ya da düşük olsa da aynı FPS. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı GTX 1650.
İşlemci i5 11320H.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstadım güç seçenekleri ayarlarından kontrol eder misin hangi güç modu seçili. Eğer dengeli veya tasarruf modu seçiliyse ondan dolayı sorun çıkıyor olabilir. Onun yerine nihai performans/yüksek performans ikisinden birisi yazar onu seçip bir daha dene ve PC mutlaka fişe takili olsun. Eğer güç seçenekleri bölümünde dediğim seçenekler çıkmıyorsa altında daha fazla seçenek gibi bir bölme var oradan bulabilirsin

Üstadım güç seçenekleri ayarlarından kontrol eder misin hangi güç modu seçili. Eğer dengeli veya tasarruf modu seçiliyse ondan dolayı sorun çıkıyor olabilir. Onun yerine nihai performans/yüksek performans ikisinden birisi yazar onu seçip bir daha dene ve PC mutlaka fişe takili olsun. Eğer güç seçenekleri bölümünde dediğim seçenekler çıkmıyorsa altında daha fazla seçenek gibi bir bölme var oradan bulabilirsin.

Nihai performans ve şarja takılı RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum 8 GB DDR4 3200MHz RAM'i yükseltmek istemiyorum garantisinde dolayi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı