GTX 1650 GPU sıcaklık degerı sabıt 80 derece

İşlemciniz i3 1.nesil mi? Eğer yanlış yazmadıysanız çok normal işlemciniz çok düşük olduğu için ekran kartına yük biniyor.

Nvidia panel üzerinden maksimum performansı seçmiş olabilir misiniz? Sürekli ekran kartına yük biniyor olabilir bundan dolayı. Optimum güç ayarlarını seçmenizi tavsiye ederim eğer öyle ise.

Nvidia panel üzerinden maksimum performansı seçmiş olabilir misiniz? Sürekli ekran kartına yük biniyor olabilir bundan dolayı. Optimum güç ayarlarını seçmenizi tavsiye ederim eğer öyle ise.
nasıl ayrılamam gerekiyor pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Fanlarınızı kontrol ettinizmi? 2. olarak işlemciniz eski o yüzdende olabilir.
fanlar çalışıyor bilgisayarı açtığım anda çalışıyor ve boştayken 80 C oyunda oynadım drop yiyorum . Ram 4gb 8gb alacam ram boştayken bıle yeterlıdır dıye dusunuyorm
O olay tam tersi yaşanır.
4. nesil
acaba ekran kartta sıkıntı var mı yeni aldım garantiye göndersem mi
oyunları açıyor sadece sıcaklıktan korkuyorum

Son düzenleme:
i3 4130 demek istediniz sanırsam, konuda i3 1430 yazılmış. Kasanız nedir? Hava akışınız kötüyse sıcaklık bundan dolayı yüksek olabilir.
aynen öyle pardon yok her tarafı acık ekran kartımı sorunlu bılemedım hala öyle şuan
i3 4130 demek istediniz sanırsam, konuda i3 1430 yazılmış. Kasanız nedir? Hava akışınız kötüyse sıcaklık bundan dolayı yüksek olabilir.
psu 500 watlık

@mert787812
Sistemdeki diğer parçaların sıcaklıkları nasıl? İşlemci sıcaklığı falan kaç derece mesela? SSD ve HDD sıcaklıkları aynı şekilde kaç derece?
bılmıyorum sadece işlemcı hızını bılıyorm boştayken 300 MHz
msı afterburner den bakıyorum
İşlemciniz i3 1.nesil mi? Eğer yanlış yazmadıysanız çok normal işlemciniz çok düşük olduğu için ekran kartına yük biniyor.
i3 4130 muş pardon 4 nesil

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı