GTX 1650 GPU sıcaklık degerı sabıt 80 derece

nasıl ayrılamam gerekiyor pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Nvidia Denetim masasına girip 3D ayarları yap kısmına girmeniz gerekiyor. Orada güç seçeneklerinde eğer maksimum performans açık ise optimum güç seçeneğini seçiniz. Ayrıca msi afterburner ile GPU sıcaklığınızı da işlemci sıcaklığınızı da her şeyi görebilirsiniz. Biraz kurcalarsanız mutlaka bulursunuz.

Nvidia Denetim masasına girip 3D ayarları yap kısmına girmeniz gerekiyor. Orada güç seçeneklerinde eğer maksimum performans açık ise optimum güç seçeneğini seçiniz. Ayrıca msi afterburner ile GPU sıcaklığınızı da işlemci sıcaklığınızı da her şeyi görebilirsiniz. Biraz kurcalarsanız mutlaka bulursunuz.
pekı yaprım onu ekran kartında sıkıntı yok dimi herşeyı acıyor sadece ısı yuzunden drop yiyorm
teşekkurler bu arda herkesten ilginiz alakanız için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı