GTX 1650 GTA V kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Regimentals18

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16 (2x8) GB
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
Intel i5
Sistemim fazlasıyla yeterli olmasına rağmen GTA V hafif kasıyor, donmalar yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok az bilgi sunmuşsunuz. Bilgisayarınız masaüstü mü laptop mu? Laptopsa prize takılı iken mi bu sorunu yaşıyorsunuz yoksa pilde mi? Driverlarınız güncel mi? İşlemci modeliniz nedir? Bunları cevaplarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışırız.

Intel İ5
Çok az bilgi sunmuşsunuz. Bilgisayarınız masaüstü mü laptop mu? Laptopsa prize takılı iken mi bu sorunu yaşıyorsunuz yoksa pilde mi? Driverlarınız güncel mi? İşlemci modeliniz nedir? Bunları cevaplarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışırız.
Laptop prize takılı tüm driverlerım güncel Intel i5 11400
V-Sync açmayı deneyin.
Açık hocam
İşlemci i5 ama hangi i5? i5-760 gibi 1.nesil bir modelse darboğaza bağlı kasmalar normal karşılanabilir. Tam detay verin.
11. Nesil i5 11400
Birde geforce experince göre optimum ayarlarda olmadı en düşüğe performansa çektim yine donmalar kasmalar mevcut en acı kısmı online da değil story mod da aynı sorunu yaşıyorum
Şunları da eklim yardımcı olucaksa 144 ekran yenileme hızı 16 GB ram 4 GB ekran belleği ve GTA V de minimuma indirdim grafik ayarlarını 1400 MB kadar 4000 mb varken oyunda orjinal epicten indirdim
Sabit disk türü ne?
SSD 500 GB hocam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı