GTX 1650 i7 9750H sistemde RDR 2 çatışmalarda FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

SAMUR4I

Megapat
Katılım
13 Haziran 2015
Mesajlar
550
Çözümler
2
İyi forumlar öncelikle, başlıkta da belirttiğim gibi RDR 2'de bazı çatışmalarda FPS düşüyor ve o değerde kalıyor, ayarlar düşük yüksek fark etmiyor, driverları yeniden kurdum olmadı, aklıma başka bir çözüm de gelmedi sizin bir öneriniz var mı? Oyunu oynayamıyorum kapat aç yapıyorum her seferinde, sırf bu yüzden oyunu açmak istemiyorum.

Sistem bu;
i7 9750H.
16 GB RAM 2666MHz.
GTX 1650.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
İnternet'te bir yazıya denk geldim, şimdilik bir sorun yok gibi aynı hatayla karşılaşan arkadaşlar denesinler belki düzelir. NVIDIA denetim masası > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarına gelin, oradan RDR 2'yi seçin ve bu program için tercih edilen grafik işlemci kısmını: Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yapın. Bu program için ayarları belirleyin sekmesinde ise güç yönetim ayarını maksimum performansı tercih et yapın.
Maalesef sorun yine başladı, attığım çözüm geçiciymiş :(
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı